Xiaomi akıllı yastık: LEGA AI uyku veriminizi arttıracak

0
265 Okunma
LEGA AI

Sırt ve boyun ağrıları günümüzün en yaygın problemlerinden. Doğru yastık seçimi ile bu durumun kısmen önüne geçebiliyoruz. Ortopedik yastıklar bu konuda bize yardımcı olurken Xiaomi akıllı yastığı LEGA AI ile soruna teknolojik bir çözüm getirdi.

LEGA AI masaj yapıyor ve sizi istediğiniz saatte uyandırabiliyor.

LEGA AI

Xiaomi kitlesel fonlama platformu Youpin, özellikle sırt ve boyun ağrısı çekenlere özel akıllı yastık geliştirdi. Henüz kitlesel fonlama aşamasında olan yastık LEGA AI 46 dolar etikete sahip. Akıllı asistan ile birlikte çalışan bu yastık 4 farklı moda sahip. Germe, boyun masajı, rahatlatıcı uyku ve uyandırma olarak tasarlanan özelliklerle daha verimli uyku uyumanızı sağlıyor. Ayrıca gece terlemelerinin de önüne geçen LEGA AI uyuyabilmeniz için en uygun sıcaklığı da otomatik olarak ayarlayabiliyor. Boyun masajı için de tek bir seçeneğe sahip değil. 5 farklı hareket ayarı ile hafif yada yüksek bir masaj performansı alabilirsiniz.

Teknolojinin nimetlerinden olabilecek bu yastıkla yatağa girdiğinizde boyun masajının ardın konforlu bir uyku sizi bekliyor. Sabah uyanmak istediğiniz saati akıllı asistan sayesinde yastığa bildirebilirsiniz. Alarmlar veya yüksek titreşimlere nazaran bu yastık sizi oldukça nazik bir şekilde uyandırıyor. Aşağı yukarı küçük hareketler ile verimli uykunuzdan stressiz bir şekilde ayrılabilirsiniz. Özellikle masa başı çalışan ve sırt/boyun rahatsızlıkları yaşayan kişiler için kullanışlı olacak yastık LEGA AI henüz ülkemizde yok.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz