Xiaomi bütçe dostu akıllı su ısıtıcısını piyasaya sürdü

0
252 Okunma
akıllı su ısıtıcısı

Xiaomi birçok ürünüyle dikkat çekmeye devam ediyor. İster basit olsun ister komplike birçok çeşitte ürünü piyasaya süren Xiaomi MIJIA adı altında akıllı ev ürünleri piyasaya çıkartıyor. Şimdi ise karşımızda akıllı su ısıtıcısı ile duruyor. Ürün farklı özellikler eklenerek akıllandırılmış.

Xiaomi akıllı su ısıtıcısı ile karşımıza çıkıyor

Oldukça hayat kurtarıcı bir buluş olan su ısıtıcılarına Xiaomi imzalı bir üye katılıyor. Ürün MIJIA Akıllı Elektrikli Kettle 1S olarak adlandırılıyor. Bu ısıtıcı, kaynattığı suyu, 55 derece bandında sabitleyip bir süre koruyabiliyor. Yani termos görevi de görüyor olmasıyla ön plana çıkıyor. 55 derecenin kullanılmasının nedeni ise sağlıklı içilecek sınırın bu olması.

Xiaomi’nin su ısıtıcısı, 304 paslanmaz çelik bir yapıya sahip. Buna ek olarak içerisinde kaynar su varken, dış kısımdan tutulabilmesi için kulp eklenmişken aynı zamanda çift katmanlı bir yapısı da bulunuyor.

Elektrik sorunları yaşanmaması içinde üçlü güvenlik korumasıyla gelen ısıtıcı, aynı zamanda kolay temizlenebilir bir tasarıma sahip olduğu özellikle aktarılıyor. Bütçe dostu olan bu ürünün ülkemizde satılıp satılmayacağı belli değil ancak 21 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olduğunu aktaralım.

Xiaomi’nin tasarımıyla bir ilki başaran çamaşır makinesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz