Samsung’dan pratik hava temizleyicisi satışa sunuldu!

0
239 Okunma
Samsung hava temizleyicisi

Samsung ev teknolojilerine yatırım yapmaya ve ürünler piyasaya çıkartmaya devam ediyor. Şu aralar birçok kişi evde vakit geçiriyor. Evinin havasını temizlemek isteyenler için Samsung yeni bir ürününü satışa sundu. Samsung hava temizleyicisi sayesinde artık evinizin havasının temizliği emin ellerde.

Samsung hava temizleyicisi özellikler ve fiyatı

Ülkemizde son birkaç yıldır popüler hale gelmiş olan hava temizleyici cihazlara Samsung da güçlü bir ürün ekliyor. Özellikle kapalı ortamlardaki havanın temizliği için oldukça pratik bir çözüm sunan hava temizleyici cihazlar, birçok markadan model ile karşımıza çıkıyorlar.

Samsung hava temizleyicisi

Samsung’un AX34D3020WW/SK adı verilen hava temizleyicisi ise size evinizideki havayla birlikte kötü kokuları da arındırmanın vaadini veriyor. Ürünün minimal bir tasarımı bulunuyor. Bir oyuncak sepeti boyutlarında konumlandırılmış olan ürünün estetik durduğunu da söylemek mümkün. Bunun yanında ürün 34 metrekarelik bir alanda rahatlıkla kullanılabiliyor.

Bu tarz ürünlerde ses çıkartıp, çıkartmıyor oluşu gerçekten önemli oluyor. Samsung’un hava temizleyicisinin 45 dBA ses düzeyine sahip olduğu ve kullanıcıyı ses ile rahatsız etmediği kaydediliyor. Üründe üç adımlı hava temizleme sistemi yer alıyor. Bu sayede aşamalı olarak havanın temizliği sağlanmış oluyor. 4 farklı renk ile sunulan bu ürünün bir de LED ışıklandırma sistemiyle sonuçları gösteren paneli bulunuyor.

Üründe aynı zamanda PM2.5 filtresi bulunuyor. Bu sayede gözle görülmeyecek düzeydeki tozları ve mikropları da temizleyibiliyor. Gelelim ürünün fiyatına. Ürünün Türkiye fiyatlandırmasında karşımıza 1.899 TL çıkıyor.

Bebekler için akıllı saatten kontrol edilen hava temizleyici cihaz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz