Xiaomi’nin tasarımıyla bir ilki başaran çamaşır makinesi

0
434 Okunma
Xiaomi çamaşır makinesi

Xiaomi’nin ürün gamının çeşitliliğini her haberde söylüyoruz. Şirket gerçekten de farklı kategorilerdeki ürünleri akıllandırmasıyla dikkat çekiyor. Birkaç ay önce akıllı bulaşık makinesi ile karşımıza çıkan şirket şimdi de yukarıdan çamaşırları koyabileceğiniz bir tasarım ile karşımıza çıkıyor. İşte Xiaomi’nin çamaşır makinesi!

Xiaomi çamaşır makinesi-02

Xiaomi çamaşır makinesi farklı tasarımıyla dikkat çekiyor

Xiaomi birkaç yıl önce ürettiği çamaşır makinesi modeline bir yenisini ekliyor. 5 buçuk kilogram ve 3 kilogram olmak üzere iki farklı versiyon sunan Çin merkezli şirketin bu portatif şekilde tasarlanmış çamaşır makinesi oldukça farklı görünüyor. Her iki versiyonda da yukarıdan çamaşırları makineye yerleştiriyorsunuz. Bu tasarımınsa bir ilk olduğu söyleniyor.

Şirketin ürettiği bu çamaşır makinelerinden 3 kilogram olan versiyonunun çocukların kirli çamaşırlarını yıkamak için özellikle tasarlandığı ve yüksek sıcakla sterilizasyon özelliğini sağladığı aktarılıyor. Bunun yanında üretilen çamaşır makinesinin tam ismi MIJIA Otomatik Pulsator Çamaşır Makinesi olarak geçiyor.

Daha yüksek kapasiteli olan 5 buçuk kilogramlık modelde ise daha çeşitli modlar ve seçenekler bulunuyor. Farklı türlerdeki kumaşlar için özel modları bulunan çamaşır makinesinin küresel pazarda 70 ile 84 dolar arasında bir fiyat etiketiyle karşımıza çıkması planlanıyor.

Robot yapımı ekmek yaptık (Thermomix mutfak robotu)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz