Xiaomi IDMIX Powerbank Tanıtıldı!

0
245 Okunma
xiaomi-idmix-powerbank-tanitildi-1

Son zamanların yükselen değeri Xiaomi, yeni cihazlarını üretmeye devam ediyor. Bu yeni cihazlardan biri de Xiaomi IDMIX Powerbank. Göz alıcı tasarımı ile iddiasını kanıtlamak isteyen firma tüm ilgiyi toplayacak gibi. Xiaomi’nin tanıttığı yeni powerbank IDMIX adıyla piyasadaki yerini alacak.

xiaomi-idmix-powerbank-tanitildi-2

 

Netflix’in ilk Türk belgeseli Rise of Empires: Ottoman’ın fragmanı yayınlandı!

 

Xiaomi IDMIX powerbank satış fiyatı nedir?

Çin, Pekin merkezli teknoloji devi Xiaomi’nin yeni powerbank’i IDMIX kablosuz şarj teknolojisinin desteklediği bir ürün. Üzerinde ise bir adet priz fiş mevcut. Kullanımı bakımında çok kullanışlı olan bu powerbank yüzey kısmında sahip olduğu fiş ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

 

xiaomi-idmix-powerbank-tanitildi-3

Ayrıca cihaz İngiliz, Avrupa ve Avustralya fiş tiplerini desteklemekte. Powerbank kablosuz olarak 10 Watt şarj desteği sunuyor. USB Type-C bağlantı portuna sahip olan powerbank kapasitesinde 10.000 mAh .
IDMIX powerbank’i 18 Watt’lık hızlı şarj teknolojisini desteklemekte.
İddialara göre Xiaomi Powerbank iPhone XS’i 30 dakika içerisinde full bir şekilde şarj edebiliyor. Ne kadar doğru olduğu bilinmez kullanıp öğreneceğiz.

Xiaomi IDMIX powerbank’in fiyatı 52 dolar olarak açıklandı. Bu da günümüz kur fiyatları ile birlikte yaklaşık 306 TL’ye denk geliyor. Fakat bu fiyata vergiler dahil edilmedi henüz. Yeni tanıtılan cihazın ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı ise bilinmiyor.

Samsung’tan yenilik: Parmak izi korumalı T7 Touch taşınabilir SSD

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz