Xiaomi ihtiyaca göre düzenlenecek akıllı telefon üzerinde çalışıyor

0
104 Okunma
Xiaomi ihtiyaca göre düzenlenecek akıllı telefon üzerinde çalışıyor

Fiyat performans ürünleri ille öne çıkan Çin merkezli teknoloji firması, bu kez yeni bir modüler akıllı telefon tasarımı ile gündemde. Xiaomi daha önce muadilleri denenmiş fakat başarı elde edilemeyen bu alan da çalışmalara başladı. İşte ilk detaylar

Xiaomi modüller akıllı telefon üzerinde çalışıyor

Xiaomi ihtiyaca göre düzenlenecek akıllı telefon üzerinde çalışıyor

Modüller telefon tasarımını daha önce deneyen markalar oldu. Fakat bu cihazlarda gerekli başarılı elde edilememişti. Xiaomi yeni modüler telefon tasarımı görüntüleri ile gündeme geldi. Henüz patent çalışmalarının yapılmadığı model ile ilgili masa üstünde çalışmalar sürüyor. Farklı özelliklere sahip parçalar sayesinde ihtiyacınıza göre tasarlayacağınız bu telefon eğer başarı elde ederse; akıllı telefon pazarına yeni bir ürün çeşidi gelebilir.

LetsGoDigital‘in bilgilerine göre Xiaomi’nin bu yeni çalışması hakkında ortaya çıkan detaylar şu şekilde; ihtiyaca göre değiştirebileceğiniz 3 alan var. Telefon ana gövdesine farklı kamera, pil ve alt hoparlör tercih edebiliyorsunuz. Henüz hakkında fazla detay bulunmayan modelin somut bir kanıtı da bulunmuyor. Bu yüzden piyasa çıkıp çıkmayacağı kesin olarak bilinmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz