Xiaomi Mi 11 Lite özellikleri sızdırıldı

0
358 Okunma
xiaomi mi 11 lite

Fiyat performans ürünleri ile trendlerden düşmeyen Xiaomi geçtiğimiz ay Mi 11 serisini duyurmuştu. Daha uygun fiyata yeni seri telefonlara sahip olmak isteyenler ve daha performanslı ürünler kullanmak isteyenler için Lite ve Pro seçeneklerinin kısa sürede duyurulması bekleniyordu. İlk haber Lite serisinden geldi. Xiaomi Mi 11 Lite özellikleri sonunda ortaya çıkmaya başladı.

Netflix, Android telefonlarda yeni bir özellik deniyor

Xiaomi Mi 11 Lite hangi özelliklere sahip olacak?

Çin kaynaklı sağlanan verilere göre modelin bazı özellikleri sızdırılmaya başladı.  Mi 11 ile benzer tasarımlara sahip Lite modeli Qualcomm SM7350 işlemci kullanılıyor. Henüz piyasa da bu markada bir işlemci bulunmuyor. Nasıl bir performans sergileyeceği konusunda kesin bilgi verilemiyor. Fakat bazı kaynaklar, Cortex-A78 çekirdekleri ile desteklenecek işlemcinin performans açısından memnun edeceğini belirtti. OLED ekran kullanılan telefonda en sevineceğiniz özellikler kamera ile ilgili. Mi 11’e göre daha uygun fiyatlı cihazın kamera özellikleri sizi memnun edecek.

xiaomi mi 11 liteAmiral gemisinde 108 megapiksel kamera kullanılırken Xiaomi Mi 11 Lite modelinde 64 megapiksel kamera kullanılıyor. Mi 10 serisinde kullanılan gelişmiş kamera sensörü, bu cihazda da kullanılıyor. Ayrıca cihaz 5x yakınlaştırma yapabilen telefoto kameraya sahip.

Tam bir fiyat performans markası olan Xiaomi, yeni modelinde de uygun fiyata sahip olabileceğiniz en yüksek performans sağlamayı hedefliyor. Özellikle fotoğraf çekmeyi seven ve bu konuda ödün vermek istemeyen kullanıcılar için Mi 11 Lite modeli iyi bir tercih olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz