Netflix, Android telefonlarda yeni bir özellik deniyor

0
166 Okunma
Netflix

Gece olunca telefonunuzda bir dizi açıp uyuyana kadar izlemek sizin de favorileriniz arasındaysa müjdeli bir haberimiz var. Artık siz uyurken diziniz final yapana kadar oynamaya devam etmeyecek. Netflix, akıllı telefonlar için geliştirdiği zamanlayıcı özelliği test etmeye başladı.

Netflix zamanlayıcı özelliği ile geceleri dizi izlemek daha keyifli

Netflix

Gece 1. bölümüne başladığınız dizinin sabah bir uyandınız ki sonuna gelmişsiniz. Eminim bir çoğumuzun başına benzer durumlar gelmiştir. Yeni zamanlayıcı özelliği sayesinde artık telefonunuzu kurarak rahatça uykuya dalabileceksiniz. Geçtiğimiz günlerde de telefonlar için yeni özellik duyuran Netflix ses kalitesinde ciddi anlama performans artışı sağlamıştı. Bu yeni özelliklede birlikte telefondan film izlemek daha keyifli hale gelecek.

Netflix Şubat ayı içerik listesi

Birçok Android cihazda kullanılabilen zamanlayıcı özelliği şu an test aşamasında. Netflix testleri tamamlandıktan sonra bu özelliği iOS ve bilgisayar üzerinden de kullanabileceksiniz. Ayrıca şimdilik sadece yetişkin profilinde kullanılan bu özelliğin çocuk bölümünde de kullanılması oldukça kullanışlı olacak. Bu sayede çocuklarınızın uzun süre ekran başında kalmasına engel olabileceksiniz.

Zamanlayıcı özelliği şimdilik 4 farklı saat üzerinde çalışıyor. 15, 30, 45 ve içeriğin sonu olarak belirlenen seçeneklerin test sonunda hangi seçenekleri sunacağı kesin değil.  Daha önce farklı platformlarda da benzer özellikle karşımıza çıkmıştı. Oldukça kullanışlı bu özelliğin kısa zamanda geliştirilip tüm profil ve cihazlarda kullanılır hale gelmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz