2021’in en iyi 5 saç düzleştirici modeli

0
1.374 Okunma

Saç düzleştiriciler, kadınların evde basit bir şekilde saçlarına şekil vermelerine yardımcı oluyor. Saç düzleştirici almayı düşünenler, piyasada pek çok marka ve modelin yer almasından dolayı hangisini tercih etmeleri gerektiği konusunda zorluk çekiyorlar. Bizler de bu yazımızda; sizi zaman kaybından kurtaracak ve daha parlak, daha sağlıklı bir görüntü yakalamanıza yardımcı olacak, 2021’in en iyi 5 saç düzleştirici modelini listeledik.

Philips BHS375/00 Essential ThermoProtect

Philips BHS375/00 Essential ThermoProtect düzleştirici, keratin katkılı seramik plakalara sahip. 180 dereceden 220 dereceye kadar uzanan ve iki farklı ısı ayarı imkanına sahip olan cihaz, aynı zamanda aşırı ısınmayı önleyen özelliği sayesinde koruyucu bir özellik sunuyor. Saçlarınıza zarar vermeden şekil verebileceğiniz bu cihazın aşağıdaki butona tıklayarak satın alabilirsiniz.

Arzum AR5035 Mona Sense Saç Düzleştirici

En popüler saç düzleştiricilerinden biri olan Mona Sense, argan yağı ve keratin katkılı plakalarıyla dikkat çekiyor. Cihazın minimum sıcaklık seviyesi 100, maksimum sıcaklık seviyesi ise 230. Ayrıca, düzleştiricinin güvenliği sağlayan kilit sistemi ve otomatik kapanma özelliği mevcut.

Saç düzleştiricilerinin ömrü ne kadar?

Remington S5505 Pro-Ceramic Ultra Saç Düzleştirici

En iyi 5 saç düzleştirici modelinden bir diğeri ise Remington S5505 Pro. Kullanıcılarından tam not alan bu cihazın dijital göstergesiyle ısıyı ayarlaması yapabiliyorsunuz. Ayrıca düzleştirici, 12 saniye içinde 230 derecelik ısıya ulaşabiliyor ve zamandan tasarruf etmenizi sağlıyor. Otomatik kapanma sistemi sayesinde 60 dakika sonra kendiliğinden kapanarak kazaları önlüyor.

Rowenta SF1312F0 Elite Kablosuz Saç Düzleştirici

Sektörün popüler markalarından biri olan Rowenta SF1312F0 Elite, pek çok özelliği bir arada sunuyor. Öncelikle kablosuz olan bu düzleştirici ile saçlarınıza her zaman ve her yerde şekil verebilirsiniz. Ayrıca cihazın, iki sıcaklık ayarı seçeneği ve kaygan plakaları bulunuyor. Seramik kaplama, şekillendirme deneyiminize ekstra kayganlık ekleyerek saçlarınızı pürüzsüz hale getirmenizde yardımcı oluyor. Lityum-ion pili sayesinde 25 dakikaya kadar kullanım sağlıyor. Bunun yanı sıra düzleştiricinin çok şaşıracağınız özelliği ise telefonunuzu şarj edebiliyor olması.

Dyson Corrale Kablosuz Saç Düzleştirici

Dyson’ın Corrale kablosuz saç düzleştirici, 70 saatlik şarj süresi ile her an her yerde kullanılabilir. Cihazın ısı derecesi ise minimum 165, maksimum 210. Düzleştiriciyi açık unutmanız halinde 10 dakika içinde otomatik olarak kapanabiliyor. Ürün esnek bakır plakaları sayesinde daha az enerji ve ısı harcayarak saça istenilen görünümü veriyor.

 

Kablosuz düzleştiriciyi denedik: Dyson Corrale

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz