Xiaomi Mi 11 Ultra ilk kez görüntülendi

0
599 Okunma
Xiaomi Mi 11 Ultra

Merakla beklenen Xiaomi Mi 11 Ultra ilk kez bir video sırasında görüntülendi.  YouTuber Tech Buff PH tarafından çekilen videoda gösterime çıkan telefon tasarımı ve arka kamera detayları ile dikkatleri üzerine topladı.

Xiaomi Mi 11 Ultra görüntüleri ve özellikleri

Geçtiğimiz kasın ayında Xiaomi Mi 11’i duyuran şirketin kısa zaman da pro ve ultra versiyonlarını duyurması bekleniyordu. Cihazın kısa zamanda çıkacağı ile bilgiler edinmiştik fakat henüz hakkında bilgi verilmemişti. Filipinli bir YouTuber Xiaomi Mi 11 Ultra ile ilgili ilk büyük sızıntıyı gerçekleştirdi. Videosunda telefondan bahseden YouTuber, telefona dair birçok ayrıntıyı gözler önüne serdi.

Xiaomi Mi 11 Ultra

Ön yüzeyde çok radikal değişiklikler bulunmayan cihazın arka yüzeyi tüm dikkatleri üzerine topladı. Cihazın arka üst kısmının tamamında kamera yer alıyor. Poco M3’ü andıran bu görüntü, Xiaomi Mi 11 Ultra bekleyenleri heyecanlandırdı. Tasarım olarak başka cihazlarla benzerlik gösterse de bu arka çıkıntı sadece kamera için kullanılmamış. Ana kamera, bir ultra geniş açı kamera, bir periskop kamera, üçlü LED flaş ve ikincil ekran bu kısma sığdırmış durumda.

Görsellerden edinilen bilgilere göre kamera özellikleri oldukça kaliteli. 48 MP çözünürlüğe sahip periskop kamerasının hemen yanında 120X Ultra Pixel AI Camera yazıyor. Ayrıca 10X optik, 120x dijital yakınlaştırma özelliğine sahip olacak. Cihazın ana kamerasının 50 MP, ultra geniş açılı kamerasının ise 48 MP olacağı söyleniyor. Bilgilere bakıldığında muhteşem kaliteli fotoğrafların bizi beklediğiniz anlayabiliyoruz.

Ön kamerasının 20 MP olması beklenirken, yüksek pil performansı da kullanıcıları memnun edecek. Cihazın 5000 mAh pil kapasitesine sahip olacağı ve 67W kablosuz hızlı şarj desteği olması bekleniyor.

Xiaomi Mi 11 Ultra

Xiaomi Mi 11 Ultra sadece kamera değil bazı teknik özellikleriylede ilgili çıkarımlar mevcut. Duyumlara göre Klasik Xiaomi modellerinin aksine IP68 sertifikası var. Ayrıca  Snapdragon 888 işlemciden güç alacağı da iddia ediliyor. Aynı zamanda akıllı telefonun 6.67 inç boyutunda WQHD + OLED ekran ile geleceği ve 120 Hz yenileme hızını destekleyeceği belirtiliyor.

Telefon ile ilgili yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz