Ünlü YouTuber’den ilginç koşu bandı

1
960 Okunma

Ünlü YouTuber Colin Furze, sağlık ve fitness konusunda uzman olan Joe Wicks’i teste soktu. Bunun için Wicks’in evindeki merdivenleri dev bir koşu bandına çeviren Furze olan biteni ise kanalında yayınladı. 

32 yaşındaki Wicks’in koşu bandına tırmanmaya çalışırken zorlanması oldukça komik anlara sahne oldu. Wicks de bu koşu bandının pratik olmadığını ve kimsenin evde denememesi gerektiğini hatırlattı. 

Wicks koşu bandının harika iş çıkardığını ise kabul etti. Başta olayın anlamsız geldiğini söyleyen sporcu sonrasında sürekli bu bandı tırmanmak zorunda kalmanın fiziksel olarak oldukça faydalı olduğuna değindi. 

Ünlü YouTuber Colin Furze de icadının başarısından söz etti. Herkesin formda kalmak istediğini ancak evin bir köşesinde duran koşu bandıyla bunun yapılamayacağını iddia eden Ünlü YouTuber, “Koşu bandını kullanmak zorunda kalmak çok şeyi değiştiriyor” dedi.

Yedi milyon YouTube abonesi olan Colin, daha önce ev yapımı bir 360 derece dönebilen bir salıncak, bir jet bisikleti ve dev bir Star Wars AT-ACT yaparak herkesi şaşırtmıştı.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz