Xiaomi Mi Band 6 için tarih verildi!

0
453 Okunma
Xiaomi Mi Band 6

Xiaomi’nin en sevilen cihazlarından Mi Band akıllı bileklik ailesine bir yenisi daha geliyor. Şirket, 29 Mart’ta akıllı bileklik ailesinin yeni modelini Xiaomi Mi Band 6 cihazını tanıtacak.

Xiaomi Mi Band 6 geliyor

Xiaomi Mi Band 6

Henüz geçtiğimiz yıl piyasaya çıkan Mi Band 5 akıllı bilekliğin bir üst modeli için tarih açıklandı. Geçtiğimiz hafta görselleri ve bazı özellikleri sızdırılan bileklik için Xiaomi tarafından cevap gecikmedi. Şirket 29 Mart tarihinde yapacağı etkinlik ile yeni cihazını tanıtacağını duyurdu.

Xiaomi Ürün Pazarlama Müdürü ve Global Sözcüsü Abi Go, Twitter hesabı üzerinden ürünün içeriğini ve renklerini gösteren bir video paylaştı. Serinin 6 farklı renk seçeneğine sahip olması ve tasarımı takipçilerin gözünden kaçmadı.

Amazon Alexa ile uyumlu olması beklenen Xiaomi Mi Band 6 bilekliğin; daha fazla spor türün desteklemesi ve iki farklı versiyon ile satışa sunulacağı iddia ediliyordu. Şirketin tanıtımda sadece bileklik değil başka cihazlara da yer vermesi bekleniyor. Bir süredir konuşulan Xiaomi Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra ve yeni Mi MIX modelleri tanıtılması beklenen cihazlar arasında yer alıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz