Xiaomi Mi kablosuz süpürge pazarına ”Handheld” ile giriyor

0
259 Okunma
Xiaomi Mi Handheld

Xiaomi Mi Handheld ile Türkiye’de satışa sunuldu peki bu ürünün özellikleri ve fiyatı ne kadar? İşte detaylar haberimizde.

Xiaomi bildiğiniz gibi elektronik olan birçok ürünün satışının gerçekleştirildiği bir marka olarak karşımıza çıkıyor. Yakın zamanda ülkemizde de mağaza açan Çin merkezli üretici, elektrikli scooter ve akıllı hoparlör gibi ürünleriyle de ülkemizde dikkat çekiyor.

Evinizi akıllandıran Dyson V11 süpürgeyi inceledik

Tahmin edileceği üzere ev elektroniğinde önemli bir araç olan elektrik süpürgeleri birçok marka ile birlikte çeşitlendi. Xiaomi Mi Handheld ile Türkiye’de satışa sunulmasıyla pratik temizliği sevenlerin gözdesi olacak gibi duruyor. Pratik bir kullanım sağlayan kablosuz özelliği sayesinde istediğiniz yere taşıyabiliyorsunuz.

Xiaomi Mi Handheld

Dyson’ın elektrikli süpürgesi gibi duvara monteli bir şekilde şarj olabilen bu model, şık tasarımıyla da zarif duruyor. Klasik süpürgelerde olduğu gibi toz torbası bulunmayan Mi Handheld daha pratik bir kullanım sunuyor. Teknik özelliklere bakıldığında yüzde 99,9 oranında alerjenleri ortadan kaldırabiliyor. Tek şarjla 30 dakikalık kullanım sunun ürünün kullanımı ise basit diyebiliriz.

Sessiz bir kullanım sunan bu elektrikli süpürge, 4 kat artırılmış emiş gücü sayesinde 6 dakika kullanım sunan Handheld, bakterileri, tüyleri ve mikro tozları da temizliyor.

Xiaomi Mi Handheld

Xiaomi Mi Handheld Türkiye fiyatı ne kadar?

Filtre sistemlerinin bulunduğu bu kablosuz elektrikli süpürge 2 siklon filtre + 3 yüksek yoğunluklu filtre sayesinde partikül maddeyi yakalayarak emisyonları ortadan kaldırıyor. Bu ise evinde bebeği olanlar için çok ideal olarak söylenebilir. Kirlilik konusunda titiz davrananların tercih edebileceği bu ürünün Türkiye’deki fiyat etiketi ise 1.999 TL olarak konumlandırılmış.

En ucuz akıllı tartı Picooc Mini İnceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz