Huawei’den yeni 5G hizmeti!

0
287 Okunma

Huawei, kesintisiz 5G bağlantı desteği sunan “5G Wi-Fi” cihazını tüm piyasaya açıkladı. Bu yeni ürün, kullanıcıların USB Type-C veya Wi-Fi aracılığıyla 5G bağlantısı kullanmasını sağlıyor. Ürünün aralık ayında piyasaya sürüleceği konuşuluyor.

yeni Huawei 5G Wi-Fi ile ilgili görsel sonucu

iPhone 11 Pro ile Selena Gomez müzik klibi çekildi

5G bağlantı teknolojisi hayatımıza girmeye başladı

5G bağlantı teknolojisi yeni ve yavaş da olsa hayatımıza girmeye başarılı bir şekilde devam ediyor. Bu durum karşısında başaralı teknoloji devleri, 5G kullanımının yaygınlaşabilmesi için çeşitli alternatifler üzerinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Şimdi ise Huawei, bu konuyla ilgili olarak yeni bir 5G ürünü duyurdu. “5G Wi-Fi” olarak adlandırılan bu cihaz, kullanıcıların 5G bağlantısıyla hayatını kolaylaştıracakmış gibi görünüyor.

5G Wi-Fi, iki farklı sürümle geliyor. Bunlardan biri “Pro” olarak geçiyor. Pro sürüm, 8.000 mAh batarya kapasitesine sahip. İkinci normal sürüm ise 4.000 mAh’lık bir bataryaya sahip. Bu bataryalar, 22.5 watt ve 40 watt kablolu hızlı şarj desteklerinin yanı sıra 15 watt ters kablosuz şarj özelliğine de sahip. Yani bu ürün, bir powerbank olarak da kullanılabiliyor.

İlgili resim

Huawei’nin 5G Wi-Fi cihazları şu şekilde kullanılıyor;

Bu ürün 5G bağlantılarına erişiyor ve bu bağlantıyı, Wi-Fi veya USB Type-C aracılığıyla akıllı telefon, bilgisayar ve tablet gibi ürünlere aktarıyor. Böylelikle tüketiciler, cihazlarında destek olmasa bile 5G bağlantısıyla kullanabiliyorlar.

yeni Huawei 5G Wi-Fi logo ile ilgili görsel sonucu
Ayrıca bu ürün, NSA/SA 5G bağlantı modlarını destekliyor ve sahip olduğu yapay zeka desteğiyle ağları otomatik olarak değiştiriyor. Bu sayede kesintisiz ve yüksek hızlı bir internet bağlantısı kullanılabiliyor.

Fujifilm X-Pro3 dijital kameralara analog fikirler sunuyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz