Xiaomi Mi Mix 4 tanıtıldı; İşte özellikleri!

0
269 Okunma

Fiyat performans ürünleri ille öne çıkan Çin merkezli teknoloji firması Xiaomi; yeni amiral gemisi modeli Mi Mix 4‘ü tanıttı. İşte uzun zamandır sızıntılarıyla gündemde olan yeni modelin özellikleri:

Xiaomi Mi Mix 4 özellikleri

Mi Mix 4, Xiaomi’nin ilk ekran altı kameralı modeli olma özelliğini taşıyor. Akıllı telefon çentiksiz ve deliksiz tam ekran çözümüyle geliyor. 6.67 inç OLED ekranı bulunan cihaz; HDR10+, 10 bit renk derinliği ve TruTone özelliklerine sahip. Ayrıca şık tasarımıyla göz kamaştıran model Gorilla Glass Victus ile korunmakta.

xiaomi-mi-mix-4-tanitildi-iste-ozellikleri-1

Snapdragon 888 Plus‘tan gücünü alan Mi Mix 4, 4.500 mAh kapasitesi ve 50W hızlı şarj desteğine sahip. Cihazın kamera özelliklerinden bahsedecek olursak; arka tarafta 108 Megapiksel HMX birincil lens, 13 megapiksel ultra geniş açı, 8 megapiksel OIS periskop telefoto kameraları bulunmakta.

xiaomi-mi-mix-4-tanitildi-iste-ozellikleri-2

Yeni amiral gemisinde ilk kez 50 MHz’e kadar bant genişliğine sahip UWB teknolojisi yer alıyor. Bu teknoloji robot süpürge gibi akıllı ev aletlerinde kontrolü tek bir parmak ile hızlıca gerçekleştirmenize imkan tanıyor. Üç farklı renk seçeneği ile kullanıcı karşısına çıkan cihazın fiyatı ise yaklaşık 770 dolar seviyesinde yer alıyor.

Xiaomi adından söz ettirecek yeni Powerbank modelini tanıttı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz