Xiaomi Mijia T100 Sonic elektrikli diş fırçası inceledim

0
509 Okunma

Diş sağlığınıza iyi gelecek Xiaomi Mija T100 Sonic elektrikli diş fırçası incelemesi ile karşınızdayız.

Yetişkinler için özel olarak tasarlanan Mija T100, 16500 RPM/Dak yüksek frekanslı titreşimi ile kullanıcılara 360 derece açıyla derinlemesine ağız temizliği sunuyor.

Yumuşak ve standart olmak üzere iki farklı temizleme modu bulunan elektrikli diş fırçası, ince kılları ile diş temizliğinizi en hassas ve iyi bir şekilde gerçekleştirmenize olanak sağlıyor.

4 saatlik şarj ile 30 güne kadar kullanım süresi sunan Mija T100 Sonic, 2 dakikalık bilimsel fırçalama ve 30 saniyede bir bölge değiştirme hatırlatıcısı gibi ek özellikler sunuyor. IPX7 sertifikası ile tam vücut su geçirmezlik sağlayan fırça, aynı zamanda yüksek güvenli kullanım sunuyor.

19 milimetre çapında sapa sahip diş fırçası, 46 gram ağırlığı ile taşınabilirlik açısından da gayet verimli bir kullanım sağlıyor. Küçük yuvarlak fırça başlığına sahip Mija T100, kaymaz sapı ile birlikte ergonomik bir kullanım imkanı da sunuyor.

Xiaomi Mijia T100 Sonic elektrikli diş fırçasının kutu içeriğinden ise 1 adet diş fırçası motoru, 1 adet şarj kablosu, 1 adet fırça başlığı ve kullanım kılavuzu çıkıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz