Xiaomi Redmi Airdots inceleme

3
4.668 Okunma

Xiaomi Redmi Airdots inceleme videosu ile karşınızdayız. Bu videomuzda Xiaomi’nin uygun fiyatlı kablosuz kulaklık modeline yakından bakıyoruz. Xiaomi Redmi Airdots özellikleri ile neler sunuyor?

Xiaomi Redmi Airdots inceleme

Airdots inceleme videosunda, uygun fiyatlı kablosuz kulaklık modelini mercek altına alıyoruz.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri inceleme videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Xiaomi Redmi Airdots özellikleri

Xiaomi Redmi Airdots özellikleri ile ilgili detaylara ilk olarak tasarımdan başlayalım. Kompakt boyutları ile dikkat çeken kulaklık, 26.65×16.4×21.6 mm ölçülerinde geliyor. 35.4 gram ağırlığındaki Airdots’un şarj kutusunun boyutları ise; 62×40×27.2 mm.

Bluetooth 5.0 bağlantısını destekleyen kulaklık bu sayede hızlı bir bağlantı sunuyor.

Şarj kutusu 300 mAh, kulaklıkları ise 40 mAh batarya ile gelen Airdots’un 1.5 saat ila 2 saat arasında değişen şarj süresi bulunuyor. Çalışma süresi 12 saat olan kulaklığın, bekleme süresi ise 150 saat.

Hem iOS hem de Android işletim sistemini destekleyen kulaklık, telefonun mikrofonu gibi kullanılabiliyor.

Kulaklıklar IPX4 dayanıklılığa sahip. Şarj kutusu ise ne yazık ki suya dayanıklı değil.

İki farklı renk alternatifi ile gelen kulaklıkları siyah ya da beyaz olarak tercih etmek mümkün. Bu arada farklı perakendecilerden kulaklığı yaklaşık 150 TL gibi bir fiyata satın alabilirsiniz.

3 YORUMLAR

  1. Abi az önce, site mi çöktü olm böyle i
    ş olabilir mi koskoca sitesiniz iphone falan ,ÜFFF napıyonuzz yaow database nasıl bozuldu.

  2. BU KULAKLIĞI ALALI 2 HAFTA OLDU. MÜZİK DİNLEME KALİTESİ BEKLENTİMİ KARŞILAMADI.GÜRÜLTÜ ÖNLEYİCİSİ OLMADIĞI İÇİN GÜRÜLTÜLÜ ORTAMDA TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPILAMIYOR. KUTUSU ÇOK KÜÇÜK VE KULLANIŞLI.ŞARJ PROBLEMİ YAŞAMAZSINIZ. KULAĞIMDA BEKLEDİĞİM KADAR ERGONOMİK DURMADI.BÜTÇESİ KISITLI,MÜZİK KALİTESİ BEKLENTİSİ YÜKSEK OLMAYAN,TELEFON GÖRÜŞMESİNİ TELEFONDAN YAPARIM DİYEN KİŞİLER İÇİN İDEAL. TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPARIM,MÜZİKLERDE BASLARI DUYMAK İSTİYORUM DİYORSANIZ BÜTÇENİZ VARSA DAHA İYİ BİR ÜRÜN TERCİH EDEBİLİRSİNİZ.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz