Xiaomi Redmi Note 10 için artık sayılı günler kaldı

0
168 Okunma
Redmi note 10

Kısa zamanda akıllı telefon piyasasının önde gelen markalarından biri haline gelen Xiaomi, yeni serisi için resmi tanıtım tarihini verdi. Uzun süredir beklenen Redmi Note 10 serisi Mart ayında sevenleri ile buluşacak.

Xiaomi Redmi Note 10, 4 Martta tanıtılacak

Şubat ayında tanıtılması beklenen Note 10 serisi için tüm gözler Xiaomi’ye çevrilmişti. Xiaomi Hindistan Genel Müdürü Manu Kumar Jain ve resmi Xiaomi Hindistan Twitter hesabının paylaşımı ile Note 10 tanıtım tarihi resmiyet kazandı. Tüm ürünler 4 Mart tarihinde tanıtılacak.

Xiaomi Redmi Note 10 özellikleri

Tanıtımı resmiyet kazanan akıllı telefonunun bugüne kadar ki sızıntılar ile beklenen özelliklerinden kısaca bahsedelim. Note 10 ve Note 10 Pro modelleri 4G ya da 5G desteği sunabilecek. Note 10 Pro’nun 5G  versiyonunda Snapdragon 732G işlemci ve 5050 mAH batarya  sahip olması bekleniyor. Ayrıca 120 Hz yenileme hızına sahip bir LCD ekranda söylentiler arasında. Note 10 Pro’nun; 6 GB RAM, 64 GB/128 GB depolama alanı ve 8 GB RAM, 128 GB depolama alanı ile gelmesi beklenirken, Note 10 için  4 GB/6 GB RAM ve 64 GB depolama seçenekleri yer alacak. Mavi, yeşil, gri ve beyaz cihazların tahmini renk seçenekleri arasında. Kamera ile ilgili tek bilgi ise arka tarafında 64 Megapiksel Samsung S5KGW2 ana sensöre sahip dörtlü kamera bulundurması yönünde.

Xiaomi Mi 11 Lite özellikleri sızdırıldı

Fiyat performans ürünleri arsında yer alan Xiaomi markasının yeni telefonları heyecanla bekleniyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz