Xiaomi yeni taşınabilir meyve sıkacağını tanıttı

0
300 Okunma

Xiaomi akıllı ev aletleri ürün gamına bir yenisini daha ekliyor. Şirket, kısa bir süre önce MIJIA markalı taşınabilir meyve sıkacağını tanıttı. İşte özellikleri ve uygun fiyatıyla dikkat çeken yeni meyve sıkacağı:

Tek şarjla 12 bardak meyve suyu

Xiaomi‘nin yeni taşınabilir meyve sıkacağı, 300 mL hacme sahip. Sıkacağın gıda ile temas eden kısmında Tritan kalınlaştırılmış bir malzeme kullanılıyor. Ayrıca, tek bir şarjla 12 bardak meyve suyu çıkarabildiği söylenen meyve sıkacağının 1300mAh lityum pil kapasitesi bulunmakta. Sıkacak 35 saniye çalışıp otomatik olarak kapanabiliyor. Cihaz bu süre zarfında tüm meyveleri sıkabiliyor.

Birden fazla güvenlik koruma fonksiyonu bulunan cihazda, dört adet 304 paslanmaz çelik bıçak kullanılıyor. Ayrıca kendi kendini temizleme özelliğine sahip sıkacak IPX6 su geçirmezlik derecesine de sahip. Bu derece sayesinde cihaz, güvenli bir şekilde su altında yıkanabiliyor. Son olarak ürünü şarj etmek için USB-C girişi bulunmakta. Çin’de 99 Yuan’a (15 Dolar) ön satışa sunulan ürünün 2 Nisan‘da tüm dünyada satışa çıkması planlanmakta.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz