Xiaomi’den Watch Color x Keith Haring koleksiyonu

0
385 Okunma
Xiaomi Watch Color x Keith Haring-01

Xiaomi Watch Color özel kayış tasarımıyla karşımıza çıkıyor. Şirket yakın zaman içinde birçok ürününü ortaya çıkarttı. Bu ürünler arasında yer alan Watch Color x Keith Haring koleksiyonu hem çok farklı kayışlarla karşımıza çıkıyor hem de yeterli özellikleri ile dikkat çıkıyor.

Xiaomi Watch Color x Keith Haring

Xiaomi Watch Color x Keith Haring koleksiyonu rengarenk

Xiaomi Watch Color x Keith Haring koleksiyonu için ”Sanat herkes içindir” sloganıyla yola çıkan Çin merkezli şirket, koleksiyon saatlerinde kırmızı, sarı, lacivert, ve siyah, beyaz renklerine ağırlık vermiş durumda. Saatin sunulduğu kutu bile özel desenlerle kaplı olan koleksiyon saatleri özenle hazırlandığı izlenimini veriyor.

Koleksiyona adını veren Keith Haring, 1980’lerde New York’ta ikonik sanat tarzının bir parçası olan popüler bir sanatçı ve aktivist olarak tanımlanıyor. Xiaomi de Haring‘in renkli sanat anlayışını kayışlara taşıyor.

Saat 1.39 inç AMOLED ekrana sahip ve 420 mAh bataryadan güç alıyor. Bluetooth 5.0 teknolojisini, NFC’yi, Xiaomi sesli asistanında yerleşik özellikleri desteklerken aynı zamanda suya karşı da dayanıklı olmasıyla dikkat çekiyor. Söz konusu saat kullanıcının fiziksel aktivitelerini takip etmesine yardımcı olmak için birçok farklı mod ve fonksiyona sahip olduğu aktarılıyor.

Özel koleksiyon saat kabaca 129 dolarlık bir fiyat etiketi ile kullanıcıyla bulaşacak deniyor.

İlginç ekran tasarımıyla Huami Amazfit X tanıtılacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz