GALAX GeForce RTX 2070 pembe grafik kartı duyuruldu!

0
294 Okunma
GALAX GeForce RTX 2070 pembe grafik kartı

Bazı renkler kadınlar ile özdeşleştirilmiştir. Bu renklerden birisi olan pembe teknolojik ürünlerin renklendirilmesinde çok kullanılmıyor olsa da yine de bazı özel seriler ile karşımıza çıkabiliyor. Geçenlerde Razer‘dan ve MSI‘dan pembe serisi dizüstü bilgisayarların haberlerini yapmıştık. Şimdi ise karşımıza pembe rengiyle bir grafik kartı çıkıyor. GALAX GeForce RTX 2070 pembe grafik kartı modelini duyurdu.

GALAX GeForce RTX 2070 pembe grafik kartı

GALAX GeForce RTX 2070 pembe grafik kartı çıkarttı

Pembe serilerine bir yenisi daha eklendi. GALAX, yeni EX Pink Edition’da beyaz ve pembe bir tasarımla ilginç bir yeni özel GeForce RTX 2070 SUPER grafik kartını duyurdu. Çok tatlı bir pembe tasarımla gelen grafik kartı pembe rengini sevenler için özel olarak tasarlanmış.

GALAX GeForce RTX 2070 pembe grafik kartı-04

Kadın oyuncular düşünülerek tasarlanan yeni GALAX GeForce RTX 2070 SUPER EX pembe serisi aynı anda soğutucu ve PCB tasarımıyla normal EX modelinin arkasındaki geleneği sürdürüyor gibi görünüyor.

Yeni grafik kartı pembe renkte RGB fanlara sahipken, kartın tüm arka plakası da pembe olarak tasarlanmış.  GALAX , GeForce 1815MHz’de artırarak kutusundan çıkartıyor ve şirket , GPU saatini 15MHz’den 1830MHz’e çıkaracak olan 1-Click OC seçeneği sunuyor.

Razer pembe serisi oyunseverlere sesleniyor

MSI pembe serisi göz kamaştırıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz