Youtube üzerinde yaşanan problemler giderildi!

0
144 Okunma

Geçtiğimiz gün Youtube’a giriş yapan kullanıcılar, ana sayfada bulunan “Kitaplık” kısmının olmadığını fark etti. Kitaplık kısmında bulunan abonelik feedi, trend olan videolar daha sonra izle listenizin ve geçmişiniz kısmı da bu sebep nedeniyle ulaşılamaz oldu. Akıllı Tv kullanıcıları da bir takım sorunlar yaşadığı güncellemenin sorunları Youtube tarafından hızlıca çözülecek. İşte detaylar..

Ücretsiz YouTube hizmeti veren POCO M4 Pro Türkiye’de satışa sunuldu!

Youtube içerik üreticilerine büyük sorun yaşattı

Twitter’daki kullanıcılardan gelen raporlara göre, sorunlar salı günü itibariyle başladı. Kimi kullanıcılar kitaplık kısmına ulaşamazken bazı kullanıcıların akıllı TV’ye video paylaşma ve oyun konsollarından Youtube üzerinden video izleyememe sorunuyla karşı karşıya kaldı. Hesaplar arasında geçiş yapmanıza, ayarları yönetmenize ve kanalınızı görüntülemenize olanak tanıyan hesap menüsü de bozuldu. Kullanıcılar ana sayfanızdan veya aramanızdan video izlemeye devam edebilir, ancak YouTube deneyimlerini dikkatli bir şekilde yönetmek isteyen kullanıcılar veya doğru hesaba giriş yapmamış içerik oluşturucular siteyi kullanırken zor zamanlar geçirdi.

Resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “Hepsi düzeltildi  artık tüm hizmetlerde (YouTube, YouTube TV, YouTube Müzik, YouTube Studio) ve cihazlarda oturum açabilmeniz, hesaplar arasında geçiş yapabilmeniz ve hesap menüsünü ve gezinme çubuğunu kullanabilmeniz gerekiyor.” dedi.

Sosyal medyada yapılan paylaşımlara ancak kullanıcı şikayetleri bir nebze azalmış gibi gözüküyor. Ancak Youtube’dan beklenenden daha uzun bir süre sorun yaşanması içerik üreticilerini rahatsız etmişe benziyor. Peki ya sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi forum ve yorumlar kısmında bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz