Yapay zeka destekli çamaşır makinesi: LG Steam (İnceleme)

0
620 Okunma
LG Steam

LG Steam çamaşır makinesi, LG’nin en yeni ürün ailelerinden biri. Yapay zeka ve sensörler ile güçlendirilmiş LG Steam’in öne çıkan asıl özelliği ise alerjenlere karşı yüzde 99,9‘a kadar etki sağlayabilmesi. Gelin LG Steam çamaşır makinesine yakından bakalım…

LG son dönemde beyaz eşyalara, akıllı özellikler getirerek dikkatleri üstüne çekiyor. Yeni Steam çamaşır makinesi ile yüksek temizliği merkeze alan LG, alerji veya solunum sorunlarına neden olabilecek toz akarları gibi alerjenlerin yüzde 99,9‘unu yok etmeye odaklanıyor. Bu özelliği ile özellikle yaşlılar ve bebeklerin sıhhatini önemseyen LG, TrueSteam Refresh özelliği ile daha derin temizlik için buhar gücünü kullanarak, sadece 20 dakika içinde hassas giysilerdeki kırışıklıkları ve kokuları gideriyor.

Steam Softener isimli bir başka LG özelliği ise giysileri yumuşatmak için kimyasal yumuşatıcılar yerine saf ve doğal buhar ile cilt dostu olmayı hedefliyor. Alt kısmında küçük bir yıkama haznesine sahip olan model, kısa sürede bebek giysileri gibi küçük parçaların yıkanmasına imkan tanıyor. LG bu en yeni çamaşır makinesi ise 10 yıllık motor garantisi sunuyor.

LG Steam çamaşır makinesinin en dikkat çeken özelliği ise yapay zeka teknolojisi sayesinden içindeki çamaşırların türünü tanıyıp, ona göre bir yıkama yapabiliyor olması. LG’nin yeni çamaşır makinesine yakın baktığımız inceleme videomuza aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Şeffaf kapılı akıllı buzdolabı: LG InstaView Door-in-Door İnceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz