Yeni başlayanlar için fotoğraf makinesi önerileri

0
483 Okunma

Fotoğrafçılığa adım atmak istiyor ancak hangi fotoğraf makinesi ile başlayacağınıza karar veremiyorsanız bu içeriğimiz tam size göre. İşte sizin için derlediğimiz fotoğraf makinesi önerileri

Nikon D3500

yeni-baslayanlar-icin-fotograf-makinesi-onerileri-1

Yeni başlayanlar için fotoğraf makinesi önerileri listemizin ilk sırasında Nikon D3500 yer alıyor. Bu kamera 5 fps hıza sahip olan otomatik netleme özelliğine sahip. Ayrıca ışığın az olduğu yerlerde ve gece çekimlerinde başarılı sonuçlar sağlayabilmekte. D3500, 24,2 megapiksel çözünürlüğünde DX formatlı CMOS sensöre ev sahipliği yapmakta. Bunun yanı sıra Full HD çözünürlükte 60 fps video kaydı gerçekleştirebilen fotoğraf makinesi, Bluetooth bağlantısına da sahip.

Canon EOS 4000D

yeni-baslayanlar-icin-fotograf-makinesi-onerileri-2

Giriş seviye kullanıcılara hitap eden bir diğer fotoğraf makinesi önerisi Canon EOS 4000D ise 18.1 megapiksel APS-C sensöre sahip. Ayrıca kameranın Digic4+ işlemcisi bulunuyor. 1920 x 30 çözünürlüğünde saniyede 30 kare video kaydı alabilen kamera, Hybrid Cmos AF II özelliği ile ön plana çıkıyor.

Olympus Om-D E-M10 Mark Iıı

yeni-baslayanlar-icin-fotograf-makinesi-onerileri-3

M10 Mark III, kompakt yapısıyla öne çıkıyor. 16.1 Megapiksel çözünürlüğünde fotoğraf çeken cihaz; 5 eksenli görüntü stabilizasyonu sayesinde daha net görseller ortaya çıkarıyor. Ayrıca kamera 4K video kaydına da imkan tanıyor. Fotoğraf ve videoları yansıtmayı kolaylaştıran cihaz, Wi-Fi teknolojisiyle dosya transferi yapabiliyor.

Fujifilm X-A7

yeni-baslayanlar-icin-fotograf-makinesi-onerileri-4

Yeni başlayanlar için fotoğraf makinesi önerileri listemizin dördüncü sırasında ise şık ve kompakt bir tasarıma sahip Fujifilm X-A7 yer alıyor. 24 megapiksel APS-C CMOS sensörü bulunan cihaz saniyede 6 kare seri fotoğraf çekimi yapabilmekte. Ayrıca 4K 30P video çekebilen Fujifilm X-A7, Full HD ayarlarında 60P video çekebiliyor. Modelin dört farklı renk seçeneği bulunmakta.

Sony DSC-H300

Listemizin son sırasındaki fotoğraf makinesi ise Sony DSC-HX300. Bu makine, 10 fps kesintisiz çekim hızına; 50x zoom f2.8-6.3 24-1200 mm lenslere ve ½.3 inç 20 megapiksel sensöre sahip. Ayrıca kompakt tasarımıyla dikkat çeken cihaz; OIS teknolojisi sayesinde düşük ışıkta yapılan çekimlerde çok iyi görüntüler yakalayabiliyor. Bunun yanı sıra otomatik odaklama özelliği de bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz