Yeni MacBook Air özellikleri ve fiyatı açıklandı!

0
1.117 Okunma
Yeni-MacBook-Air-ozellikleri-ve- fiyati

Apple pandemi olarak ilan edilen Corona virüsü sebebiyle çevrim içi olarak bir basın etkinliği düzenledi. Bu etkinlikte yeni birçok ürününü tanıtan teknoloji devi, yeni Macbook Air tanıtımını gerçekleştirdi. Merakla beklenen özellikleri ve fiyatı açıklanan yeni Macbook Air’ın kullanıcıları tatmin edeceği tahmin ediliyor. Peki, Yeni MacBook Air özellikleri ve fiyatı nedir?

Yeni iPad Pro özellikleri ve fiyatı açıklandı

Yeni MacBook Air özellikleri ve fiyatı

MacBook Pro’ya göre daha düşük bir sistem sunan MacBook Air yine de birçok kullanıcının tercihlerine sesleniyor. Pro versiyonuna göre daha uygun fiyat sunan bu modelin bir de  sunduğu özellikler ile dikkat çektiğini söyleyebiliriz.

Gelelim yeni MacBook Air özelliklerine. 2020 model MacBook Air 1.2 GHz hızında çalışan dört çekirdekli Core i7, 10. nesil bir Ice Lake işlemci ile sunuluyor.

Bu işlemcinin iki kat daha fazla performans sunduğu söyleniyor. Bunun yanında Intel Iris Plus Graphics sayesinde de karşımızda grafik tarafında performansı yüzde 80 artırılmış bir cihaz duruyor.

Yeni-MacBook-Air-ozellikleri-ve- fiyati

Üç renk seçeneği ile sunulan yeni MacBook Air, ekran tarafında, 227 piksel yoğunlukla 2560 x 1600 piksel çözünürlüğe sahip True Tone teknolojisine dayanıyor.

Yıldırım Aşkı olarak nitelendirilen ekranı ise kullanıcıları yine etkileyecek.

Depolama noktasında ise karşımıza iki kat artırılmış bir seçenek çıkıyor. Yeni Macbook Air modelinde 256 GB ile başlayan depolama seçenekleri 2 TB’a kadar uzanıyor. Tercihinize göre satın alabileceğiniz dizüstü bilgisayarda RAM de 16 GB’a kadar artırılıyor.

Klavye tarafında ise yenilikle karşımıza çıkan yeni MacBook Air 2020 modelinde, arkadan aydın led aydınlatmalı “Magic Keyboard” ile birlikte geliyor.

Yine oldukça hafif bir cihaz ile karşılaştığımız modelin ağırlığı ise 1,29 kg, kalınlığı ise 161 cm. Ürünün kutusundan bir de 30 W USB-C şarj adaptörü çıkıyorken,  2 metre uzunluğunda USB-C şarj kablosu bulunuyor.

Yeni-MacBook-Air-ozellikleri-ve- fiyati

Yeni MacBook Air özellikleri hakkında detay verdik bakalım, yeni Yeni Macbook Air fiyatı ne kadar? Macbook Air 2020 başlangıç fiyatı 7 bin 999 TL olarak fiyatlandırıldı. Eğer eliniz gelişmiş özellikteki olan MacBook Air’a giderse, bu fiyat 17 bin 999 TL’ye kadar çıkabiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz