Yeni Netflix belgeseli Our Planet!

0
95 Okunma

190’dan fazla ülkede faaliyet gösteren Netflix, mevcut belgesellerine yenisini ekliyor. Doğa belgeseli severlerin yakından tanıdığı Sir David Attenborough’un seslendirdiği yeni Netflix belgeseli Gezegenimiz (Our Planet) isimli belgeselin ilk resmi fragmanı Super Bowl etkinliğinde yayınlandı. 

5 Nisan 2019’da Netflix ekranlarına gelecek olan belgeselin yönetmen koltuğunda Planet Earth ve Blue Planet belgesellerinin yönetmeni Alastair Fothergill oturuyor. 

Dünyanın en değerli canlı türlerini ve yaşam alanlarını şahitlik etmemizi sağlayan belgeselde 4K kamera teknolojisi kullanılmış. Toplamda dört yıl süren projeyi sekiz bölüm halinde izleyeceğiz. 

Yeni Netflix belgeseli bizi Kuzey Kutbu’nun vahşi ve uzak doğasından gizemli derin denizlere götürecek. Afrika’nın uçsuz bucaksız manzaralarına tanıklık edeceğimiz belgeselde ayrıca kendimizi Güney Amerika’nın çeşitli ormanlarında hissettiğimiz zamanlar da olacak. Gezegenimiz dünyamızın zengin habitat çeşitliğinin adeta resmi bir belgesi niteliğinde.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz