AirPods 3’ün şaşırtan tasarımı sızdırıldı!

0
513 Okunma

Apple‘ın kablosuz kulaklığı AirPods’un 3. nesline ait olduğu söylenen görüntüler, geçtiğimiz günlerde medyaya sızdırıldı. Yeni ürünlere ait ilk sızıntıları paylaşan kullanıcılardan “DuanRui” , 5 Kasım’da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda AirPods 3‘e ait olduğu söylenen görseller paylaştı.

AirPods 3’e ait olduğu iddia edilen görseller

Paylaşılan resimde tek bir “kulaklık ” ve “şarj etme kabini” görüyoruz. Kulaklık, birinci ve ikinci nesil AirPods’lara göre daha büyük, daha yuvarlak bir şekilde tamamen yeniden tasarlanmış gibi görünüyor.

Bu resimde ise AirPods’un röntgen görüntülerini görüyoruz. AirPods Pro‘nun yanında 3. nesil AirPods’a ait olduğu iddia edilen görselde, iki nesil arasındaki olası dahili farkları göstermek istenmiş.

Üçüncü nesil “AirPods”, uzatılmış “AirPods Pro” kasasından daha kare şarj durumlarını koruyor gibi görünüyor. Görüntüler gerçek ölçeğe uygunsa, üçüncü nesil AirPods’ların da önceki modele göre önemli ölçüde daha küçük bir kasaya sahip olabilir.

Üçüncü nesil “AirPods” bir süredir söylentiler arasında yer alıyor. Rapor, bu yılın başlarında söylentilere yer verilen “AirPods Pro Lite” ın aslında üçüncü nesil “AirPods” olduğunu söylüyor. Bu görüntülerin meşruiyeti henüz bilinmemekle birlikte, iddia edilen görüntülerin güvenilir kaynaklardan bir dizi sızıntıya benzerliği dikkat çekmiştir. Daha önce 12 serisinin model isimlerini doğru bir şekilde sızdıran DuanRui tarafından paylaşılması görüntülerin doğru olma ihtimalini güçlendirdi.

 

 

iPhone 13 kamerası ile ilgili ilk bilgiler geldi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz