Yerli uygulama Dedi nasıl indirilir? Özellikleri neler?

0
303 Okunma
dedi nasıl indirilir

WhatsApp güncellemesinin ardından yeni uygulama arayışları içinde olan kullanıcılar, Bilgi Teknolojileri ve İnternet Güvenliği Derneği (BTİDER) tarafından geliştirilen Dedi uygulamasını araştırmaya başladı. Akıllardaki ilk sorularsa şu şekilde, “Dedi nasıl indirilir? Özellikleri nelerdir? Dedi uygulaması güvenli mi?” Uygulama hakkındaki tüm detayları birlikte inceleyelim.

Dedi nasıl indirilir? Dedi uygulamasının özellikleri neler?

dedi nasıl indirilir

Google Play ve Apple Store uygulama marketlerinden uygulamayı ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. BTİDER tarafından geliştirilen uygulama asılında Ağustos 2018’den beri hizmet veriyor. Dedi ile sesli ve görüntülü arama gerçekleştirebilir,  rehberinizde kayıtlı kişilerle ve gruplarla fotoğraf, video, ses, gif ve belge gibi multimedya dosyaları gönderip alabilirsiniz.

Telegram nedir? WhatsApp ile farkı var mı?

Dedi uygulaması güvenli mi ?

dedi nasıl indirilir

Akıllardaki en büyük soru ise Dedi uygulamasının güvenli olup olmadığı. Kullanıcılar WhatsApp’ın son hamlesi ile alternatif aradıkları için ilk olarak bu özelliğe bakıyor. Dedi uygulaması mesajlaşmalarınızı ve verilerinizi sadece anlık ileti sırasında tutar. Bu sayede mesajlarınız karşı tarafa gittiğinde verileniz de silinmiş olur. diğer bir deyişle mesajlarınız uçtan uca şifrelenir ve veriler hiçbir yerde barındırılmaz. Ayrıca Dedi uygulaması, güvenli mesajlaşma konusunda endüstri standartlarını belirleyen Signal uygulaması üzerine geliştirilmiştir. Kaynakları açıktır ve herkes tarafından incelenebilir.

Uygulama ile ilgili tüm soru ve sorunlarınız için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Dedi nasıl indirilir? Özellikleri nelerdir? sorularını sizler için yanıtladık. Uygulamayı indirmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.

Google Play Store‘dan indirmek için tıklayın.

App Store‘dan indirmek için tıklayın.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz