You dizisinin 4. sezonu çıkacak mı? İşte detayları…

0
327 Okunma

3. sezonu Ekim 2021’de yayınlanan You, Netflix’te uzun bir süre popüler diziler arasında yerini korudu. Evli ve çocuklu olarak 3.sezona başlayan Joe, son bölümünde tüm seyircileri şaşırttı. 4. sezon bizlere neler anlatacağı şimdiden bir merak konusu. İşte o çok beklenen dizinin 4. sezonu ile ilgili tüm detaylar…

Netflix’te izleyebileceğiniz Hollywood filmleri

You dizisinde Joe, 4. sezonda neler yapacak?

Greg Berlanti ve Sera Gamble’ın yaratıcılığında ki You dizisinin 4. sezonda, perde arkasındaki çalışmalara sessiz sedasız bir şekilde başlandı. Yayınlanan yeni yayın programlarına göre çekimler 2022 yılının ortalarında başlayacak. Temmuz 2022’de bitmesi beklenen çekimlerin yaklaşık olarak 4 aylık bir kurgu aşamasında olacağını da düşünürsek, en erken bu yılın aralık ayında yayınlanacağını tahmin ediyoruz.

Tabii, pandemi koşullarını da göz önüne aldığımızda, 2 yıldır olduğu gibi tüm bu çekim takvimi değişebileceğini söylememiz gerek. 3. sezonda eşinden kurtulan Joe, Paris’te Marianne’yi ararken gördük.

Başrol olan Penn Badgley, verdiği bir röportajda “You dizisinde 4. sezonda farklı bir yol izleyeceğiz” dedi. Joe Goldberg, Love Quinn’in hamile kalmasıyla birlikte sezonun ilk başlarında büyük bir aşk yaşamışlardı. Ancak bu aşkın sonu Love için pek de iyi bitmedi. O yüzden 4. sezonda Victoria Pedretti’nin olmamasını bekliyoruz.

You dizisinin 4. sezonunda Tatiana Gabrielle, Marianne rolüne devam ederken diğer oyuncularla ilgili net bir bilgi henüz yok. Oyuncu kast çalışmalarına da, şubat ayının son haftasında başlanması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz