WhatsApp betada geri adım! Özellik geri çekildi

0
121 Okunma
whatsapp

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp beta sürümü ile kullanıcıların bazı özellikleri deneyimlemesine izin veriyor. Uygulamaya gelecek olan özellikleri siz de önceden deneyimlemek isterseniz beta sürümünü kullanabilirsiniz. Son zamanlarda gelen özelliklerden bir tanesi de yalnızca beta kullanıcılarında bulunuyordu. Bu kullanıcılardan gelen tepkileri göz ardı etmeyen WhatsApp, çok beğenilmeyen özelliğini geri çekti.

WhatsApp beta sürümündeki bir özelliği kaldırdı

whatsapp-a-kaybolma-modu-ozelligi-geliyor-1

Sevilen uygulama beta sürümü ile bir dizi yeni özellik denemesi yapıyor. Bu deneyimler arasında yer alan özelliklerden bir tanesini geri çekti. Yeni mesaj ekranında yer alan; sık iletişim kurulan kişiler, gruplar ve son sohbetler listesi artık görüntülenmeyecek. Normalde alfabetik sıralamaya göre yer alan listedeki bu karışıklık pek sevilmedi. Kullanıcılar özellik ile ilgili sosyal medyadan sert tepkiler gösterdi. Kullanıcı yorumlarına kulak veren WhatsApp, bu görüntü kirliliğini ortadan kaldırdı.

Twitter’ın rakibi Truth Social sizlere çok tanıdık gelecek

Son gelen güncelleme ile birlikte artık bu ayrıntıları görmeyeceksiniz. Eğer beta sürümü kullanıyorsanız yeni mesaj sekmesinden güncellemeyi alıp almadığınızı görebilirsiniz. Tüm güncellemeleri hızlıca almak için WhatsApp beta sürümüne Google Play üzerinden katılabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz