YouTube ‘Benimle EvdeKal’ dedi

1
318 Okunma

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs ile mücadelemiz devam ediyor. Bu dönemde sosyal medya platformları da kullanıcıların evde daha keyifli vakit geçirmesi için harekete geçti. Bunlardan biri de YouTube oldu. ‘Benimle #EvdeKal‘ diyen YouTube, özel içerik projesi ile karşımıza çıktı.

Refika Birgül’den Çağla Şikel’e kadar 41 içerik üreticisi, sanatçı ve eğitimcinin özgün mesajlarının yer aldığı “#EvdeKal ve Hayat Kurtar” temalı video yayınlandı.

YouTube Benimle #EvdeKal projesi ile karşımıza çıktı

Youtube.com/evdekal adresinden ulaşılabilen kanal, kullanıcıların favori içerik üreticileri ile birlikte verimli ve keyifli zaman geçirmelerini sağlayacak ilgi çekici ve zengin içerikler sunuyor. Öğrencilerin eğitimlerini evde sürdürdüğü bu dönemde projeye özel, eğitim içerikli oynatma listeleri de yer alıyor.

#EvdeKal ve Benimle Yemek Yap: Evde kolaylıkla yapabileceğiniz lezzetli ve pratik tarifleri keşfedin.

#EvdeKal ve Benimle Müzik Dinle: En güncel yerli ve yabancı müzikleri dinleyin & canlı konserler izleyin.

#EvdeKal ve Benimle Dijital Ebeveynliği KeşfetÇocuğunuzun ekran kullanım süresinin arttığı bu günlerde Dr. Özgür Bolat ile Dijital Ebeveyn olma ipuçlarını öğrenin!

#EvdeKal ve Benimle Spor YapHiçbir ekipman kullanmadan veya sadece bir çift ağırlıkla evinizi kişisel spor salonunuz yapın.

#EvdeKal ve  Benimle Öğren: Evden eğitim sürecinizi online kaynaklar ile destekleyin.

#EvdeKal ve Benimle KeşfetBilgi birikiminizi artırarak evde geçirdiğiniz zamanı verimli hale getirin.

#EvdeKal ve Benimle El İşi Yap: Pratik öneriler yardımıyla örgü örün, dikiş dikin, kesin, yapıştırın. Yaratıcılığınızı ortaya çıkarın!

#EvdeKal ve Benimle Oyun Oyna: Video oyunlarına dair ipuçları ile kendi oyununuzu geliştirirken keyifli zaman geçirin.

#EvdeKal ve Benimle İzle: Filmler, diziler, komedi ve spor programları ile evde geçirdiğiniz zamanın tadını çıkarın.

#EvdeKal ve Benimle Kendine İyi Bak: Evde geçirdiğiniz zamanda kendinize iyi davranmayı unutmayın.

Proje, eklenecek yeni içeriklerle daha da gelişecek

Benimle #EvdeKal projesi, gelecek aydan itibaren eklenecek yeni oynatma listeleriyle daha da genişleyecek. Projeye eklenecek olan içerik listeleri şöyle sıralanıyor:

#EvdeKal ve Benimle Seyahat EtEvde kalmanız dünyayı keşfetmenize engel değil! Arkanıza yaslanın ve manzaranın tadını çıkarın.

#EvdeKal ve Benimle Meditasyon YapZihninizi temizleyin ve tazelenin. İçerik üreticilerinin rehberliğinde meditasyon yapın.

#EvdeKal ve Benimle Ders ÇalışTek başınıza ders çalışmakta zorlanıyorsanız birlikte zaman geçirebileceğiniz online arkadaşlar edinin!

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz