Microsoft Surface Earbuds için çıkış tarihi müjdesi

0
302 Okunma
Microsoft Surface Earbuds çıkış tarihi

Microsoft, geçen yıl Ekim ayında Office 365 ile birlikte kablosuz Microsoft Surface Earbuds kulaklıklarını tanıtmıştı. Özellikle şık ve farklı görüntüsü ile dikkat çeken bu kulak içi kulaklıkların çıkış tarihinin tam tarihi belli değildi. Üstüne Corona virüsü salgını baş gösterince kulaklıkların çıkış tarihi ertelenmişti. Yeni duyumlara göre Microsoft Surface Earbuds çıkış tarihi nihayet belli oldu: 6 Mayıs 2020.

Microsoft Surface Earbuds çıkış tarihi

Microsoft Surface Earbuds çıkış tarihi nihayet belli oldu

Yeni yayımlanan raporda Microsoft Surface Earbuds dışında başka bir ürünün daha satışa sunulacağını söylüyor olsa da yine de söylentiden öteye pek gitmiyor. 6 Mayıs 2020’den itibaren birçok Avrupa ülkesinde satışa sunulacak olan kulaklıklar, Apple’ın AirPods Pro’sundan daha ucuz olacak şekilde 199 euro(249 dolar) gibi bir fiyatla kullanıcının karşısına çıkacak.

Kulaklıklar şarj kutusuyla birlikte 24 saat aktif kullanım sağlayabiliyor olmasıyla dikkat çekiyor. Şarj kutusundan bağımsız olarak kulaklığın kendisi tek tam şarj ile 8 saat kadar dayanıyor. Kulaklığın en güzel yanı ise diğer Office ürünleriyle entegre çalışabiliyor olması.

Surface Earbuds kullanıcıların Word ve Outlook’ta metin dikte etmesine, PowerPoint slaytlarını ilerletmesine, hareket halindeyken programlarını kontrol etmesine ve daha pek çok şeye olanak sağlayan Office 365 entegrasyonuna sahip olmasıyla avantaj sağlıyor. Kulak içi kulaklık aynı zamada gerçek zamanlı olarak 60’tan fazla dili çevirebilen kulaklık Spotify gibi uygulamaları da destekliyor.

Güneş enerjisi ile şarj olan çok şık kulak içi kulaklık

2020 yılı çok çetin olacak: Kablosuz kulak içi kulaklıklar

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz