YouTube Music, Android 13 için güncellendi!

0
199 Okunma
Youtube music android 13 güncellemesi

 YouTube Music en iyi müzik servisleri arasında yer alıyor. YouTube platformundan daha sade bir tasarıma sahip Music, görsel tasarım tarafında bir takım değişikliklere gitti. Android 13 cihazlar için geliştirilen yeni tasarım oldukça etkileyici.

YouTube Music medya kontrol ekranı değişti

Arka planda uzun süreli müzik keyfi sunan YouTube Music yeni bir güncelleme yayınladı. Android 13 cihazlara odaklı olarak hazırlanan yeni tasarımdan ekran görüntüleri paylaşıldı. Etkileyici bir tasarıma sahip olan yeni görüntüyü aşağıdaki görsellerden inceleyebilirsiniz.

Youtube music android 13 güncellemesi

Android 13 ile hayatımıza yeni bir medya oynatıcı teması dahil oldu. Müzik servisleri de bu medya oynatıcı için güncellemeler üzerinde çalışıyor. Yakında kullanıcıların deneyimine sunulacak sistem için geliştirilen bu yeni tasarım estetik bir görüntüye sahip. Arka plan resmine sahip medya kontrol merkezinde duraklatma simgesi sağ orta köşede konumlanmış. Daha büyük simge kullanımı sayesinde kullanıcıların müziği açıp kapatma işlemi kolay hale gelecek. Ayrıca müziğin açık ya da kapalı olduğu durumlar için ayrı oynatma çubukları yer alıyor. Eğer müzik açık halde ise oynatma çubuğu rastgele dalgalardan oluşan bir çizgi görünümü kazanıyor. Eğer müzik kapalıysa sabit bir çizgiyle durum görsele dökülmüş.

Netflix, reklamlı abonelik seçeneğinde içerikleri kısıtlayacak!

Henüz diğer müzik platformları bu güncellemeyi gerçekleştirmedi. Fakat aşağı yukarı benzer tasarımların bizi beklediğiniz düşünüyoruz. Yeni tasarımın bulunduğu YouTube Music güncellemesi henüz uygulama marketlerinde sunulmadı. Fakat bu hafta içerisinde yeni güncellemenin ulaşılabilir olması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz