YouTube Music yenileniyor!

0
92 Okunma
YouTube Music

Kısa sürede en sevilen müzik uygulaması YouTube Music, yaptığı yenilikler ile kullanıcıları memnun etmeye devam ediyor. YouTube’dan aldığı güç ile ilerleyen uygulamanın yeni özelliği albüm ve sanatçıların görünümü değiştiriyor.

YouTube Music yeni özellikleri neler?

YouTube Music

Sevdiğiniz sanatçının veya dinlediğiniz grubun artık yeteri kadar parçası varsa bunları tek bir alanda görüntüleyebileceksiniz. Eskiden saylar arasında gezmenizi gerektiren bu durum yeni güncelleme ile ortadan kalkıyor. “Tümünü gör” düğmesi sayesinde istediğiniz sanatçı veya albüme dair tüm içerikleri tek bir kart üzerinden görüntüleyebileceksiniz. Küçük simgeleri bir kenara bırakıp büyük albüm resimlerine geçiş yapan uygulamanın görüntü olarak daha dinamikleştirildiği ve kullanıcı deneyimi açısından daha avantajlı olduğu düşünülüyor.

YouTube PWA bilgisayara nasıl indirilir?

Liste veya ızgara görünümü seçeneği ile sayfanızda normalden daha fazla içeriği görüntüleyebiliyorsunuz. Durum mobil cihazlarda böyleyken elbette bilgisayarlarda daha interaktif bir görüntü kazanıyor. Her hangi bir sanatçıya ait albümlerin neredeyse tamamını tek bir sayfada görme imkanınız artıyor.

Güncellemenin mobil cihaz ve bilgisayarlar için sunulmasının ardından kullanıcılar ile buluşması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz