YouTube PWA bilgisayara nasıl indirilir?

0
173 Okunma
YouTube pwa

En büyük video paylaşım platformu YouTube artık bilgisayara indirilebiliyor. Kullanıcıların yüzünü güldürecek haber geldi. PWA versiyonu yayınlanan YouTube artık bilgisayara indirilerek kullanılabiliyor. Peki “YouTube PWA bilgisayara nasıl indiriliyor?” sorunun cevabı oldukça basit.

YouTube PWA bilgisayara nasıl indirilir?

Progressive Web Apps (PWA) kategorisine dahil olan siteler, web tarayıcı üzerinden değil sanki telefon uygulaması gibi kullanılabiliyor. Kullanım kolaylığı sunması sebebi ile Spotify, Twitter, Pinterest gibi platformlar uzun zamandır bu sistemi kullanıyor. Google video paylaşım platformu YouTube’da artık bu platformlar gibi kullanılabilecek. kullanıcılar tarafından çok sevilmesi beklenen bu gelişmenin en güzel tarafı çevrimdışı kullanılabilecek olması.

LinkedIn yeni özellikleri ile kullanıcı deneyimini arttırıyor

YouTube PWA’yı bilgisayara indirmekte oldukça kolay. Öncelikle YouTube’a girin ve tarayıcınızın adres çubuğunun en sağında gözüken “+” işaretine basın. Bu işarete bastığınızda karşınıza “Uygulama yüklensin mi?” yazan bir pencere çıkacaktır. Penceredeki “Yükle” seçeneğine basmanızla birlikte YouTube uygulamasının kısayolu masaüstüne eklenecek.

youtube pwa

Oldukça kolay bir şekilde indirebileceğiniz yeni YouTube PWA’yı siz de çevrim dışı olarak kullanabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz