YouTube Müzik kullanmanın 5 püf noktası

0
252 Okunma
YouTube müzik

Online müzik servisi YouTube Müzik  reklamsız ve kesintisiz müzik dinleme imkanı sunuyor. Uygulama ile müzik listeleri oluşturabilirsiniz. Ayrıca hesabınızı açtığınız bütün cihazlardan listelerinize erişim sağlayabilirsiniz. Geniş müzik arşivi sayesinde aradığınız her türde müzik ve klibe kolaylıkla ulaşabilirsiniz. YouTube Müzik’i daha kullanışlı hale getirecek 5 püf noktasını sizler için listeledik.

YouTube Müzik uygulamasının 5 püf noktası

YouTube müzik

Şarkı sözleri ile müzik arayabilirsiniz

Dilimize takılan şarkıyı bulmak her zaman çok kolay olmayabiliyor. Sanatçıyı veya şarkı adını bilmeden aradığınız müziklere ulaşmak her platformda mümkün değil. Fakat YouTube Müzik bu konuda oldukça kullanışlı. Geniş müzik yelpazesi sayesinde bir kaç kelime ile aradığınız müziğe kolayca ulaşabilirsiniz. Arama çubuğuna aklınıza gelen şarkının sözlerini yazarak eşleşmelerden istediğiniz müziklere ulaşmanız mümkün.

Sevdiğiniz klipleri indirebilirsiniz

Müzik dinlemek başlı başına bir zevk. Fakat kliplerde müziğin ritmi kadar çoğu insanın dikkatini çekiyor. YouTube Müzik uygulaması ile isterseniz sadece müzikleri ya da kliplerle birlikte müzikleri indirebilirsiniz. Dilediğiniz klipleri tercih ettiğiniz kalitede indirebilirsiniz.

İndirme kalitesi sizin tercihinize kalmış

Müzik uygulamasının en güzel özelliği çevrimdışı kullanıma imkan vermesi. Veri tasarrufu ve saklama alanından tasarruf etmek için düşük, yüksek ve orta kalitede indirme yapabilirsiniz. Bu tercihlerinizi ayarlar kısmından kayıt ederek otomatik indirmeler de kullanabilirsiniz.

Spotify HİFİ ile yüksek kalite müzik dinleyebileceksiniz

Çevrimdışı listeler oluşturabilirsiniz

Müzik dinlemek kısa süreli veya tek seferlik bir etkinlik değil. Bazen gün içerisinde aynı şarkıyı defalarca dinleyebiliyoruz. Yeni şarkılar keşfetmek her ne kadar güzel olsa da hepimiz klasik bir listeye sahibiz. Oluşturduğunuz müzik listelerini çevrimdışı dinleme alanına ekleyerek internetinizden yemeden defalarca dinleyebilirsiniz.

Listeler oluşturun ve her yerden müziklerinize ulaşın

Sevdiğiniz müzikleri ayrı ayrı listelerde toplayabilir ve bu listelere tüm cihazlarınızdan erişim sağlayabilirsiniz. YouTube Müzik uygulamasını indirip hesabını aktif ettiğinizde listelerinizin en güncel haline her yerden ulaşabilirsiniz.

Yolculukta, evde, iş yerinde vazgeçemediğimiz etkinliklerin başında müzik dinlemek geliyor. YouTube Müzik sayesinde sevdiğiniz müzikleri telefonunuza indirmeden dinleyebiliyorsunuz. Ayrıca çevrimdışı özelliği sayesinde internetinizden yemeden ve tüm cihazlarda müzik listelerinize ulaşabiliyorsunuz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz