YouTube, zaman bazlı yorum özelliği üzerinde çalışıyor

0
101 Okunma
YouTube, zaman bazlı yorum özelliği üzerinde çalışıyor

YouTube, kullanıcı deneyimini arttıracak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Yeni özellik ile videoyu izlerken zaman bazlı yorumları görüntüleyebileceksiniz. Özelliğin hangi videolar için kullanılabilir olacağı kesin olarak bilinmiyor.

YouTube videolarını izlerken yorumları zamana bağlı görüntüleyebileceksiniz

YouTube, zaman bazlı yorum özelliği üzerinde çalışıyor

İlk olarak mobil uygulamalar üzerinde test edilen bu özellik, canlı yayınların tekrarlarındaki sohbet görünümüne benziyor. Özelliğin şu an için hangi kullanıcılara sunulduğu ve hangi videolar için aktif olduğu bilinmiyor. YouTube tarafından konu ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde;

“Bu deney bazı videolarda küçük bir grup insanın kullanımına sunulmuştur ve geri bildirimlere dayanarak bunu daha geniş bir şekilde sunmayı düşüneceğiz. Denemenin bir parçası olup olmadığınızı görmek için iOS veya Android’de yorumlar bölümüne gidin ve Zamanlanmış Beta’yı seçmek için Sırala düğmesine dokunun.”

Google Play Store yeni özelliği ile kullanıcı güvenliğini arttıracak

Bazı beta sürümlerinde bulunan bu özellik, söylenenlere göre videonun en heyecanlı yerlerini bulmanızı yardımcı oluyor. Henüz test aşamasında olduğu için kısıtlı sayıda kullanıcı deneyimleyebiliyor. Özelliğin tüm kullanıcılara açılıp açılmayacağı ise gelen geri bildirimlere bağlı olacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz