YSL Rouge Sur Mesure sayesinde teknoloji ve güzellik tekrardan birleşti

0
1.702 Okunma

Güzellik dünyasında da teknoloji trendi hız kesmeden yükselmeye devam ediyor. L’oreal ise bu trendin peşini bırakmamakta çok kararlı. 2020 yılında arttırılmış gerçeklik filtresi kullanarak, filtrelerini sanal ortamlara taşıdı. Alt firmalarından olan YSL ise devrim niteliğinde bir ürün ile makyaj severlerin gönlünü fethetmek için yola çıktı. İşte detaylar…

L’Oreal evde saç boyamanızı sağlayacak cihazını tanıttı

L’oreal teknolojisi YSL ile teknolojiyi aynı noktada buluşturdu

Her ne kadar fazla ruja sahip olursak olalım bu bizim için maalesef ki bir dur noktası değil. Lakin teknoloji sayesinde yalnızca 4 palet renk ile birlikte 4000 adet ruj rengine ulaşabilirsiniz. Bu söylediklerimiz şuan itibariyle sizlere hayal gibi gelse de YSL 299 dolarlık projesiyle bunu hayata geçirdi. YSL Rouge Sur Mesure‘i tam olarak bir ruj yazıcısı. Lakin bu teknolojinin geliştiricisi Yves Saint Laurent’den ziyade L’oreal’in ta kendisi.

4000 tona kadar renk seçeneği sunan Rouge Sur Mesure, 4 kartuş seçeneğine sahip. Fiyatının dolar olarak yüksek olmasının yanı sıra kartuşları ayrı ayrı satılıyor. L’Oreal dünyanın en büyük kozmetik şirketlerinden biridir, ancak bilmediğiniz şey, yeni nesil güzellik teknolojisini geliştirmek için çok fazla yatırım yapıyor. Yaptığı yatırımlar arasında arttırılmış gerçeklik filtresinin yanı sıra, giyilebilir UV sensörü, cildin pH seviyesini ölçebilen etiket ve CES’te tanıttığı cilt bakım yazıcısı olan Perso.

Rouge Sur Mesure, iki yıldan uzun bir süre önce Perso demosundan çok farklı değil. Çalışma şekli, cihazı akıllı telefonunuzla eşleştirmeniz ve ardından tabana  ruj kartuşu yerleştirmenizle oluyor. Kartuş seçenekleri arasında nude, kırmızı ve pembe renk var. Her renk paleti 1.000 tona kadar ton oluşturabilir, bu nedenle dördünü de satın alırsanız 4.000’e kadar renk alabilirsiniz.

Renk seçme işleminde ise paletiniz sınırsız olduğu için, bir nesnenin fotoğrafını çekerek de o rengi rujunuz için baz olarak alabiliyorsunuz. Cihazın üst kısmındaki diskin taşınabilir olmasıyla birlikte oluşturduğunuz rujunuzu ve manyetik fırçanızı yanınızda taşıyabilirsiniz. Parlak dokuda üretilen kartuşlara ek olarak 69 dolar ek ücret ödeyerek mat yapılı kartuşa da sahip olabiliyorsunuz.

Sizler bu YSL Rouge Sur Mesure hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Forum ve yorumlar kısmında bekliyoruz.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz