Xiaomi evde yürüyüş için ”WalkingPad S1”i geliştirdi

0
589 Okunma
Xiaomi WalkingPad S1-00

Karantina günlerinde evde spor yapan insanların sayısında önemli sayıda bir artış yaşandı. Hal böyle olunca spor aletleri hakkında insanlar hem araştırma yapıyor hem de satın alımlar gerçekleştiriyor. Xiaomi de bu alanda da adından söz ettiriyor ve WalkingPad S1 adını verdiği ürününü piyasaya sürüyor.

Xiaomi WalkingPad S1 özellikleri

Xiaomi kitle fonlaması platformu Indiegogo’da ortaya çıkarttığı WalkingPad S1 adlı katlanabilir koşu bandının geliştirilmiş bir modelini kullanıcılara sunuyor. Evde yürüyüşler için ideal olan ve taşınabilir yapısıyla dikkat çeken koşu bandının şık tasarımı bulunuyor.

Xiaomi WalkingPad S1-00

WalkingPad S1, WalkingPad R1’in yükseltilmiş bir sürümü olarak sunuluyor. Önceki modelden daha hafif olan bu model  ayrıca eski modele göre yüzde 45 daha az yer kaplıyor ve sakin bir egzersiz deneyimi sunmak için gürültüsünün en aza indirildiği görülüyor. Üründe kullanılan materyaller oldukça iyi olduğu belirtiliyor.

Koşu bandı katlandığında yüzde 95 daha az yer kaplıyor. 180 derece katlanabilir tasarımı ile de çok yönlü özelliğini destekliyor. Bu özellikleri sayesinde evde veya ofiste dikey veya yatay şekilde saklanma imkanı sunulmuş oluyor. LED dokunmatik panel eklenen cihazın bu noktada akıllı yönü de bulunuyor.

Xiaomi’nin seyahat boyu su sebili dikkat çekiyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz