Zamlardan sonra Netflix yerine kullanabileceğiniz 5 alternatif platform

0
601 Okunma
Netflix yerine kullanabileceğiniz 5 alternatif platform

Netflix geçtiğimiz günlerde Türkiye fiyatlarına zam yaptı. %40 fiyat artışı ile büyük tepki alan platform bu konuda geri adım atacak gibi durmuyor. Üyeliği iptal etmeyi düşünenlerin kafasında bir soru var. Hangi platforma geçmeliyim? İşte Netflix yerine tercih edebileceğiniz platformların güncel fiyatları.

Netflix yerine hangi platfomları kullanabilirsiniz?

Netflix Türkiye fiyatları geçtiğimiz günlerde temel paket için 26,99 TL’den 40,99 TL’ye yükseldi. Fahiş zam sonrası sizde diğer platformları araştırmaya başladıysanız sizler için fiyatları listeledik.

Disney+

disney plus

Şimdilik gözler yakında Türkiye yayını başlayacak olan Disney+’a çevrildi. Geçtiğimiz haftalar fiyatlarını açıklayan platform yazın yayına başlayacak. Yeni servis birçok orijinal yapım ile anlaşma yaptı bile. Netflix yerine tercih edeceğiniz bu platformun  ücreti ise şimdilik aylık 34,99 TL yıllık ise 349,90 TL olarak belirlendi. Bu seçeneği değerlendirmek isteyenlerin 14 Haziranı beklemesi gerekecek.

BluTV

Birçok Türk dizisinin yer aldığı BluTV de sevilen seçenekler arasında. Bu servis aylık 29,90 TL, yıllık ise 190,8 TL üyelik ücretine sahip.

EXXEN

Netflix yerine exxen

Acun Ilıcalı’nın sevilen platformu EXXEN’de tercih edebileceğiniz seçenekler arasında yer alıyor. Farklı bir ücret politikası yürüten platform; reklamlı, reklamsız ve EXXEN spor seçeneklerine sahip. Platforma reklamlı seçenek için 19,99 TL reklamsız seçenek için ise 29,90 TL ödemeniz gerekiyor. Eğer yıllık ödeme planlarsanız da reklamlı seçenek için 202,8 TL reklamsız seçenek için ise 298,8 TL ödemeniz gerekiyor.

Amazon Prime Video

 

Yurt dışı servislerinden olan Amazon Prime, Türkiye’de de kullanılıyor. En uygun fiyatlı seçenek olan Prime Video 7,90 TL aylık ücrete sahip. Ayrıca Amazon Prime Video, Netflix yerine kullanabileceğiniz en uygun fiyatlı platform.

HBO Max

Disney+ gibi yakında Türkiyede hizmete başlaması beklenen servislerinden bir tanesi de HBO Max. Henüz fiyatı açıklanmayan platform ilerleyen süreçte tercihiniz arasına girebilir.

Zamlarından sonra Netflix yerine tercih edebileceğiniz 5 alternatif platformu listeledik. Netflix’e yapılan zamlar sonrasında siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz