Zoom için L’Oreal’den ”sanal makyaj” efekti

0
1.126 Okunma
Zoom icin sanal makyaj-00.png

L’Oreal daha önce de sanal makyaj için çalışmalar yapmıştı. O zamanda tarihler 2018’i gösterse de 2020 yılında Zoom’un popüler hale gelmesiyle tekrar karşımıza çıktı. Instagram üzerinde en popüler filtreler makyaj üzerine olanlar. Hâl böyle olunca da L’Oreal pek çok platform için yeni bir sanal makyaj efekti geliştirdi. Uygulama üzerinden toplantılara katılanlar için sunulan bu özellik, kişiyi makyaj yapmış gibi gösteriyor. Zoom için sanal makyaj oldukça iddialı duruyor!

Zoom için sanal makyaj geliyor!

L’Oreal tarafından geliştirilen makyaj yazılımı sayesinde kadınların aniden girmeleri gerektiği toplantılar olduğunda daha iyi görünmelerini sağlıyor. L’Oreal, yüze makyaj yapmış gibi gösteren bu artırılmış gerçeklik teknolojisini duyurdu. Böylelikle koronavirüs döneminde Microsoft Teams ve Zoom gibi çevrim içi görüşme platformları ile gerçekleştirilen toplantılarda makyaj yapma ihtiyacına alternatif sunulmuş oldu.

Zoom icin sanal makyaj-00.png

Yine de bu efekti kullanırken dikkat etmekte fayda var zira kafanızı hareket ettirdiğinizde yüzünüzdeki makyaj kayabiliyor. Signature Faces adı verilen özellik ile birlikte 3 adet tema ve toplamda 10 adet makyaj seçeneği kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

L’Oreal tarafından kurulan ModiFace’in geliştirdiği bu yazılım sayesinde kullanıcılar yalnızca Zoom üzerinden değil aynı zamanda Snapchat, Instagram, Google Duo, Skype, Zoom, Google Hangouts ve daha fazlasında kullanılabiliyor.

L’Oreal bu filtreyi, klasik makyajın sınırlarını aşmak, dijital görünümünüzü güncellemek olarak yorumluyor.

Zoom gelirleri durmak bilmiyor: Beklentiler yine aşıldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz