Apple’ın yeni M1 işlemcili Mac’leri Türkiye’de

0
584 Okunma
Apple M1 islemcili Mac-ler

Yakın zaman önce bir etkinlik düzenleyen Apple orada yeni işlemcisi ve bu işlemci ile çalışan Mac’lerini tanıttı. İşte etkinlik sonrası kısa süre içinde satışa çıkacağı söylenen cihazlar nihayet Türkiye’de satışa sunuldu. Apple’ın resmî İnternet sitesi üzerinden satışa sunulan bu yeni MacBook modelleri, meraklısına sesleniyor. 13 inç MacBook Pro, MacBook Air ve Mac mini bugünden itibaren satın alınabiliyor. Apple M1 işlemcili Mac’ler fiyatlarıyla karşımızda:

Apple M1 işlemcili Mac’ler Türkiye’de satışta

Apple M1 islemcili Mac-ler

Intel işlemciler yerine Apple imzası taşıyan yeni ARM tabanlı Apple M1 işlemcisine sahip yeni bilgisayarları MacBook Air, 13 inç MacBook Pro ve Mac mini bilgisayarları resmî olarak satışa sunuldu. Genel anlamda bakıldığında önceki nesle göre 3.5 kata kadar güçlü ve MacBook Air için GPU performansının 5 kata kadar daha hızlı olduğu söylenen cihazlar aynı zamanda 18 saat kullanım da sunuyor.

MacBook Pro zaten Apple’ın en çok özendiği cihazları arasında yerini alıyor. Önceki nesilde bulunan işlemciye göre 2.8 kat daha fazla performans sunan cihazın GPU hızı ise bir önceki nesile göre 5 kata kadar daha iyi bir performans sunuyor. Bu zamana kadar ki en uzun batarya süresine sahip olan MacBook Pro, 20 saate kadar kullanım süresi sunuyor olmasıyla kullanıcılarını etkileyecek gibi duruyor.

Apple M1 işlemcili Mac’lerin Türkiye fiyatları

Farklı konfigürasyonlara sahip yeni Mac’lerin Türkiye fiyatları ise şu şekilde:

-MacBook Air: 10.999 TL‘den başlayan fiyatlar

-13 inç MacBook Pro: 14.299 TL‘den başlayan fiyatlar

-Mac mini: 7.899 TL‘den başlayan fiyatlar

Apple uyardı: MacBook kamerasını kapatmayın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz