AirPods’un düşmesinden mi korkuyorsunuz? Çözüm

0
1.717 Okunma
AirPods için geliştirilen küpe-Pebble Pods-00

Apple AirPods kulaklıklarıyla pek çok kişinin gönlünü fethetmiş durumdu. Hâl böyle olunca milyonlarca kişi kablosuz kulaklık deneyimini Apple’a emanet ediyor. Kablosuz kulaklıklarda korkulan ilk şey ise hareket haliyken( spor yaparken ya da koşarken) kulaktan acaba düşecek mi korkusu. Bu korkuya çözüm olarak geliştirilen mücevherler olan Pebble Pods hem çok şık bir küpe hem de AirPods’un kulaktan düşmesini engelleyen bir aksesuar.

AirPods için geliştirilen küpe: Pebble Pods

AirPods için geliştirilen küpe-Pebble Pods-00

Farklı modellerde sunulan bu çok şık küpeler gerçekten de tarzından ödün vermek istemeyenlere, bir çözüm sunuyor. Bir mücevher tasarımcısı olan Suhani Parekh, kulaklarından düşmelerini önlemek için Apple’ın AirPods kulaklıklarına dolanan ve takılan bir küpeler tasarladı.

Londra’da bir mücevher şirketi MISHO’nun yaratıcı direktörü Parekh, kablosuz kulaklıkları yerinde tutmak için mücevher kullanma fikrini, sürekli düşüp kaybolunca ortaya çıktığını söylüyor. Üç farklı model şeklinde tasarlanan bu küpeler, tarzını korumak isteyenlere geliyor.

AirPods için geliştirilen küpe-Pebble Pods-02

Temelde bu küpeler, kulaklıkların kayıp düşmesini ve kaybolmasının önüne geçiyor. AirPods ile spor yapan kişiler için de geliştirilen bu küpenin daha minimal ve spor tarzına uyan modeli de bulunuyor. Yukarıda gördüğünüz model spor yaparken tarzını korumak isteyenler için geliştirilmiş.

Apple’dan öğrencilere özel AirPods!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz