2018 yılının en sevilen ürün tasarımlarını listeledik

1
296 Okunma

karlmann_king_suv_3

Yaklaşık 2000 kişi tarafından oluşturulan poligonal Ford Karlman King SUV.
mellowdrive_01

Kaykaylar harika elektrikli arabalar harika hepsini birleştirdiğinde karşınızda Mellow Drive.

keego_titanium_bottle_04

Keego sıkarak içilen bir sıkma şişesi fakat bunu farklı kılan Titanyum’dan oluşturulmuş olması.

tassel_external_battery_layout

Bayanların çantalarında sıkça bulunan püsküllerden ilham alan kablo, kullanıcının bu güç bankasındaki kabloyu kaybetme konusunda endişelenmesine gerek olmadığı anlamına geliyor.

Baidu akıllı hoparlör pazarında Google’ı solladı

arktis_pressure_cooker_layoutBu kompakt düdüklü tencere, istediğiniz alanda ürününü pişirmenizi sağlıyor aynı zamanda yerden tasarruf etmiş holografik bir arayüze sahip oluyorsunuz.

elago_airpods_4

AirPods saklama çantası. Kaybolmaya oldukça müsait olan AirPods ürününüzü bu sayede hakiki deri bir aksesuarda muhafaza edebilirsiniz.

Whistle Go ile köpeklerinde Apple Watch’ı var

cling_13

Doğrudan priz ile bağlantılı bir kablosuz şarj istasyonu farkıyla telefonunuzu güçlü bir çekim altına alarak şarj işlemini basitleştiren bir kablosuz şarj istasyonu tasarımı.

mykee_03

Neredeyse her şeyi açıp tamir etmek için geliştirilmiş anahtar boyutunda bir yardımcı ürün. Yaklaşık olarak 20’nin üstünde benzersiz işlevi gerçekleştirebilmektedir.
samsung_ambient_1

Samsung’un en yeni QLED TV serisi, ortam modu olarak bilinen özellikle birlikte geliyor; görüntü yakalamanın ve inanılmaz algoritmaların gücü sayesinde TV’yi görünmez hale getirir ve zar zor fark ettiğiniz güzel ince çerçeveyi sizlere sunar!
hammer_alarm_clock_layout

Uyanmak için şiddet kullanmanız gerektirecek olan alarm. Bu sayede sıkıca ve sert olarak vurduğunuzda uykunuz dağılmış oluyor.
Ürünlerin en çok hangisini beğendiniz?

 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz