Whistle Go ile köpeklerinde Apple Watch’ı var

0
295 Okunma

Köpeğiniz veya kediniz sizden uzaklaştı mı? Merak etmenize gerek yok Whistle Go size onun nerede olduğunu söyler ve elinizle koymuş gibi bulursunuz.

Baidu akıllı hoparlör pazarında Google’ı solladı

Yıllar boyunca evcil hayvanları korumak üzerine birçok mikroçip üzerinde çalışıldı. Bunların tek amacı evcil hayvanlarınızın daha güvenli bir ortamda yetişmesi ve en yakın dostlarımızın zarar görmemesiydi. Bu konuda çalışan mühendisler Whistle Go’yu buldu.

Whistle Go köpekler için Apple Watch

Whistle Go dokunmatik ekran içermemesi haricinde neredeyse evcil hayvan için üretilmiş bir Apple Watch olarak adlandırılabilir. Bluetooth ile telefon bağlantısı kurulan bu cihaz evcil hayvanınızın uyku takibini yapıyor, adımlarını sayıyor ve hareket düzenini analiz ederek telefonunuza gönderiyor.

Öğrenci telefonları için 10 uygulama önerisi

Sadece bu özelliklerle sınırlı kalmayan Whistle Go evcil hayvanınızın kaybolmasını da önlüyor. Belirlediğiniz alandan çıktığında telefonunuza bildirim gönderen cihaz GPS üzerinden sevimli dostunuzu takip etmenizi sağlıyor. Bu sayede kolaylıkla evcil hayvanınıza kavuşabiliyorsunuz.

Araştırma çok geniş kapsamlı

30.000 köpeğin üzerinde çalışılarak 55.000 köpek davranışını ortaya çıkaran cihaz köpeğinizin sağlıksız hareketlerini de akıllı telefonunuza bildirim olarak gönderiyor. 20 gün süren batarya deneyimi ile kullanışlı olan bu teknolojiyi kullanmak için internet erişimi olan bir mobil hatta gerekiyor. 60 saniyede bir telefonunuza gerçek zamanlı veri işleyerek sevimli dostunuzdan haberiniz olmasını sağlıyor.

Oldukça basit bir şekilde kurulan cihaz uygulama üzerinden bilgi girilerek aktifleştiriliyor. Evcil hayvanınızı hareketlerini incelemeye başlayan cihaz size duruma göre yönerge iletiyor. Köpeğinizin duygusal durumunu da izleyen cihaz stresin arttığı durumları da mobil uygulama üzerinde gösteriyor.

 

Sevimli dostunuzun dostu bu teknoloji 90 dolarlık fiyat etiketiyle satılıyor.

 

Ürünü resmi sitesinden inceleyebilir ve buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz