2020’nin en çok kazanan kadın oyuncuları açıklandı!

0
855 Okunma
2020'nin en çok kazanan kadın oyuncuları

Dünyanın en önemli ekonomi dergilerinden biri olan Forbes 2020’nin en çok kazanan kadın oyuncularını açıkladı. Hazırlanan listenin zirvesine baktığımızda Modern Family yıldızı Sofia Vergara 2020’nin en çok kazanan kadın oyuncusu olduğunu görüyoruz. Peki yayınlanan bu listede başka hangi ünlü isimler yer alıyor? Sıralamanın devamı haberimizde.

Zirvenin sahibi Sofia Vergara

Modern Family dizisindeki Gloria Pritchett karakteri ile popülerliğini arttıran oyuncu, Forbes tarafından yayımlanan listeye göre 43 milyon dolar kazanarak listenin ilk sırasında yer aldı.

2020'nin en çok kazanan kadın oyuncuları

Listenin ikinci sırasına baktığımızda ise bizleri Angelina Jolie karşılıyor. Bir Marvel filmi olan Eternals’daki rolü sayesinde gelirini artıran Angelina Jolie,  35,5 milyon dolar kazanarak zirveyi paylaştı.

2020'nin en çok kazanan kadın oyuncuları

Listenin üçüncü sırasında Wonder Woman filmi ile yaklaşık olarak 20 milyon dolar kazanan Gal Gadot isimli başarılı oyuncu yer alıyor. Oyuncunun gelirinin büyük bir kısmını oluşturan başka bir film ise şüphesiz Red Notice. Gal Gadot, bu yıl toplamda 31,5 milyon dolar kazançla listenin üçüncü sırasına yerleşti.

2020'nin en çok kazanan kadın oyuncuları

Forbes dergisine göre 2020’nin en çok kazanan kadın oyuncuları listesinin devamı şu şekilde:

Melissa McCarthy: 25 Milyon Dolar

Meryl Streep: 24 Milyon Dolar

Emily Blunt: 22,5 Milyon Dolar

Nicole Kidman: 22  Milyon Dolar

Ellen Pompeo: 19 Milyon Dolar

Elisabeth Moss: 16 Milyon Dolar

Viola Davis: 15,5 Milyon Dolar

Google ile Oracle davalık oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz