500 TL altı Babalar Günü hediye önerileri

0
294 Okunma

Babalar Günü’ne sayılı günler kaldı. Eğer internet üzerinden sipariş verecekseniz hala vaktiniz var. Yaşlıdan gence tüm babaların ihtiyacı olacak 500 TL altı 10 farklı ürün tavsiyemiz var. İşte 500 TL altı Babalar Günü hediye önerileri

Babalar günü hediye önerileri

Xiaomi Mi Band 6 Akıllı Bileklik

Xiaomi mi band 6

Spor yapmayı seve be sağlığına dikkat eden babalar en güzel hediye akıllı bileklik. Uzun şarj süresi ve tanımlı birçok spor dalı ile gün içi ve özel sporlarında babanıza eşlik edecek; kendi ürün grubuna göre uygun fiyatlı diyebileceğimiz Xiaomi Mi Band 6 Akıllı Bileklik ilk önerimiz.

Babalar gününde akıllı saat önerileri için tıklayın

Snopy Rampage SG-RPS4 Siyah Bluetooth Çift Titreşimli PS4-Gamepad Joypad

 Babalar Günü hediye önerileri - Gamepad

Oyun oynamayı seven babalarınız için harika bir önerimiz var. Bluetooht bağlantısı ve titreşim özelliği ile tam bir oyun deneyimi sunacak Gampade; uzun şarjı ve yüksek tepkime hızı ile karşınızda.

JBL T500BT Mikrofonlu Kulaküstü Kablosuz Mavi Kulaklık

Babalar Günü hediye önerileri JBL T500BT Mikrofonlu Kulaküstü Kablosuz Mavi Kulaklık

Müzik dinlemeyi seven ve kulaküstü kulaklık tercih eden babalar için JBL Mikrofonlu Kulaküstü Kablosuz Kulaklık tam size göre. Kanıtlanmış ses kalitesi ile kulaküstü yapısı sayesinde yüksek performans sunan bu ürün; mikrofonu ile telefon görüşmesine de imkan tanıyor.

Xiaomi Mijia Elektrikli Tıraş Makinesi 

Babalar günü hediye önerisi Xiaomi Mijia Elektrikli Tıraş Makinesi Akıllı teknolojiler konusundaki başarısını kişisel bakım ürünlerinde de gösteren Xiaomi; suya dayanıklı ve 60 dakikalık kullanım sunan tıraş makinesi ile karşınızda. 3 Bıçak ve farklı hassasiyet ayarları ile tıraş işlemlerini kolaylaştıracak bu ürün Babalar Günü hediye önerileri arasında en iyi seçenek.

Fakir As Islak Kuru Sarjlı El Süpürgesi

Babalar günü hediye önerileri Fakir As 1072 NT Islak Kuru Sarjlı El Süpürgesi Violet

Bu ürün arabalarının temizliğine önem veren ve yıkatma için vakti olmayan babalara göre. Farklı renk seçenekleri ve ıslak/kuru temizlik seçeneği bulunan el süpürgesi 15 dakika kesintisiz çalışma süresine sahip.

Anker Akıllı Araç Bulucu Bluetooth Hızlı Araç Şarjı

Anker Roav Smartcharge F2 Akıllı Araç Bulucu Bluetooth Hızlı Araç Şarjı anneler günü

Birçok özelliği içerisinde barındıran bu ürün; aracın yerini bulma, Bluetooht bağlantısı ve şarj noktası olarak kullanılabiliyor.

Oral-B Pro 750 Diş Fırçası

Babalar Günü hediye önerileri Oral-B Pro 750 Şarj Edilebilir Diş Fırçası

Kişisel bakımına önem veren babalar için bir yeni ürün daha. Şarjlı ve özel taşıma çantası ile gelen bu ürün; dahili zamanlama göstergesi ile dişlerinizi doğru sürede fırçalamanıza yardımcı oluyor.

SJCAM SJ4000 Air 4K Wifi Aksiyon Kamerası

Babalar günü hediye önerileri SJCAM SJ4000 Air 4K Wifi Aksiyon Kamerası

Dağcılık ve özel gezilerden hoşlanan babalar için unutulmayacak bir hediye. 30 metre su geçirmezliği yüksek kalite çekimi ile babanıza tatillerde elinden düşürmeyeceği bu ürünü hediye edebilirsiniz.

Penguen Oto Buzdolabı

Babalar Günü Hediye önerileri Penguen Oto Buzdolabı 3022 12V 24 lt

Uzun araç yolculukları yapan kişiler için özellikle yaz aylarında en büyük sorun serinletici bir şeyler içememek. Bu mini buzdolabı sayesinde babanız artık yaz ayalarında seyahatlerini daha kolay yapacak.

8 Toplu Ovmalı Masaj Yastığı 

Babalar Günü Hediye Önerileri 8 Toplu Ovmalı Masaj Yastığı

Özellikle masa başı işte çalışan babalar için en iyi hediyelerden biri olacak bu ürün; iş yerinde ya da evde rahatlıkla kullanılabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz