5G özellikli Galaxy Z Flip çok tatlı bir renk ile geliyor

0
249 Okunma
5G özellikli Galaxy Z Flip

Samsung’un sevilen ancak çok yaygın hale gelemeyen katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip’in 5G özellikli versiyonu için yeni detaylar ortaya çıktı. Telefonun bildiğiniz gibi mor rengi bulunuyordu ve çok fazla kişiye hitap etmiyordu. Telefon hakkında pek çok sızıntı ortaya çıkmış olsa da yakın zaman önce tamamen görünen bir versiyonu video olarak sızdırıldı. 5G özellikli Galaxy Z Flip hakkında ortaya çıkan paylaşımda telefonun toz pembe versiyonu ile karşılaşmamızın mümkün olduğunu ortaya koyuyor.

5G özellikli Galaxy Z Flip daha görünür oldu

5 Ağustos 2020 tarihinde yapılacak Samsung etkinliğinde karşımıza çıkması beklenen yeni model için ortaya çıkan yeni videoda, gold rose renkli bir modelin yer aldığını görüyoruz. Telefon onun dışında Z Flip ile aynı görünüyor olmasına rağmen Qualcomm’un yeni Snapdragon 865 Plus işlemcisiyle güçlendiriliyor.

Hatta iddialara göre telefonun aynı boyutlarda bir bataryaya sahip olacağı söyleniyor. Bu şarj noktasında geliştirmelerin beklenmemesi gerektiğine işaret ediyor. 5G özelliğinin eklenmesiyle bataryanın daha hızlı tükenecek olması, bu telefonu cazip olmaktan uzaklaştıracak gibi duruyor.

Samsung Galaxy Z Flip için yaratıcı kılıf tasarımı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz