Samsung Galaxy Z Flip için yaratıcı kılıf tasarımı

0
1.126 Okunma
Samsung Galaxy Z Flip kılıf

Katlanabilir ekranlı telefonlar artık telefon tasarımlarının bir geleceği. Birçok markanın katlanabilir ekranlı ya da açılabilir ekran ile büyüyen ve tablet olan cihazlar ile karşılaştık. Geçenlerde karşımıza çıkan Samsung katlanabilir ekranlı telefon birçok kişi tarafından da tam not aldı. Özel bir ekran teknolojisine yer veren bu katlanabilir telefonlar için üretilen kılıflar oldukça yaratıcı. Samsung Galaxy Z Flip kılıf yakında satışa sunulacağı düşünülüyor.

Samsung-Galaxy-Z-Flip-kilif

İki parçadan oluşan Samsung Galaxy Z Flip kılıf

Elbette telefonlarımızı kılıfsız kullanamıyoruz. Bu nedenle karşımıza iki farklı parçadan oluşan Galaxy Z Flip kılıf çıkıyor. Telefonu korumak için kullanılması gereken kılıflar böyle pahalı ve parçası zor bulanan telefonlarda ayrı bir önem kazanıyor.

Samsung-Galaxy-Z-Flip-kilif

Katlanabilir menşeli bir yapıda olan telefon için katlandığı zamanda kullanılabilecek bir kılıf tasarlanmış. Bu noktada MacBook’lar için geliştirilen üst ve alt kapak kılıflar gibi düşünülen Z Flip kılıfı Samsung imzasıyla karşımıza çıkıyor. Dış kaplamasının deri içininse sünger ve kadife dokusuyla sunulduğu görülen kılıfın telefonun şıklığını bozmadan sunulması oldukça iyi duruyor.

Galaxy Z Flip ile katlanabilir ekranlara yeni bakış

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz