Google Nest ailesinin yeni üyesi karşımıza çıkıyor

0
338 Okunma
Google Nest akıllı hoparlör

Akıllanan ürünler arasında yer alan hoparlörler de pek çok markanın farklı özellikte sunduğu modelleri içinde barındırıyor. Bunlar arasında yer alan Google’ın Nest ailesi, yeni üyesine kavuşuyor gibi görünüyor. Kullanıcıların karşısına şık bir tasarım ile çıktığı görülen Google Nest akıllı hoparlör hakkında bildiklerimize bir bakalım:

Google Nest akıllı hoparlör küçük ve şık

Tasarımsal açıdan bakıldığında bir aksesuar olarak da oldukça başarılı görünen akıllı hoparlör, Google teknolojisinin yer alacağı olmasıyla da dikkat çekiyor.

Google yaptığı bir paylaşımla resmen doğruladığı Nest ailesinin yeni akıllı hoparlörünün tasarımını da göstermiş oluyor. Bir süredir çıkacağı hakkında yapılan paylaşımları doğrular nitelikte olan bu paylaşımla birlikte, ürünün bilinen detaylarına bir bakalım.

Bir önceki nesilden olan Nest Mini’den tahmin edebileceğiniz üzere daha büyük bir şekilde tasarlanmış. Söz konusu yeni Nest modelinin hem yatay hem de dikey şekilde rahatlıkla kullanılacağı görülüyor. Şu anlık yalnızca mavi renginin olduğu görülen cihazın, kumaş kaplama olması dikkat çekiyor. Ürün için elimizdeki bilgiler şu anlık bu kadar.

Google’ın yeni hoparlör modelinin ne zaman çıkış yapacağı ise henüz bilinmiyor. Yeni hoparlör modelinin resmi olmayan tanıtım videosunu ise aşağıya ekliyoruz:

Google Chrome’a gelecek PDF görüntüleyicisi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz